Λαμία: Ο Επασί «έδειξε» το πρόβλημα

00:30 1/2/2021 - Πηγή: Sportime
Η Λαμία έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής με την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό και ταυτόχρονα επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε διαρκώς ανοδική πορεία. Είχε και έναν μεγάλο πρωταγωνιστή στο 0-0 της Λεωφόρου, τον Ντεβί Επασί.

Υπό άλλες συνθήκες ο Γάλλος δεν θα βρισκόταν αυτή την περίοδο στη Λαμία και αυτό από μόνο του αναδεικνύει τι πάει λάθος στη συγκεκριμένη ομάδα. Ο παίκτης που τώρα αποθεώνεται από όλους στο κλαμπ,

λίγους μήνες πριν γινόταν θέμα συζήτησης.

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ είχαν ειπωθεί διάφορα. Ο τότε προπονητής των «κυανόλευκων» είχε ξεκινήσει το όλο θέμα και άλλο που δεν ήθελαν να το συνεχίσουν και κάποιοι άλλοι. Ορισμένες φορές, άλλωστε, στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι παίκτες «κουβαλούν» το ποιος εισηγήθηκε τη μεταγραφή τους. Και εάν εκείνος φύγει, χάνουν και το στήριγμά τους ανεξάρτητα από το εάν είναι ικανοί ή όχι.

Ο Μπάμπης Τεννές έψαχνε για τερματοφύλακα πριν αποχωρήσει, η διοίκηση επίσης (χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση Μπόγιαν Σαράνοφ) και η αλλαγή προπονητή μαζί με κάποιους ακόμα παράγοντες ήταν αυτοί που φρέναραν τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Η Λαμία των τόσων -τότε- προβλημάτων σε άλλες θέσεις, είχε τους Επασί και Κώστα Θεοδωρόπουλο, δύο καλούς τερματοφύλακες για την κατηγορία, και έψαχνε για κίπερ. Αυτό δείχνει πολλά για τη νοοτροπία του κλαμπ.

Από εκεί και πέρα, η εικόνα των Φθιωτών τώρα με αυτή που είχαν πριν από έναν μήνα είναι η μέρα με τη νύχτα. Σαφέστατη βελτίωση, η οποία είναι προϊόν δύο παραγόντων, δουλειάς και μεταγραφών. Η Λαμία που έδειχνε να πηγαίνει καρφί για τον υποβιβασμό πλέον παρουσιάζεται ανταγωνιστική σε κάθε ματς. Μία χρονιά που έμοιαζε χαμένη, μπορεί να σωθεί και εάν γίνει το τελευταίο, θα είναι και μία καλή αρχή για να αλλάξει και ο τρόπος σκέψης, διαχείρισης και λειτουργίας σε ορισμένα θέματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964® (@pas_lamia_1964_official)

Το άρθρο Λαμία: Ο Επασί «έδειξε» το πρόβλημα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα