Κουρμπέλης: Ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός; – Τι λένε οι Τούρκοι!

Το προηγούμενη καλοκαίρι, ο Δημήτρης Κουρμπέλης πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και τη Stoiximan Super League και να βρεθεί στην Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ.

Εκεί πήγε και με τις… ευχές του Τάσου Μπακασέτα, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι και έτσι ακόμα και η προσαρμογή θα ήταν ακόμα πιο εύκολη.

Ωστόσο ο Έλληνας

αμυντικός χαφ, δεν έχει δείξει αυτά που περίμεναν όλοι στην Τουρκία, καθώς δε βρήκε ποτέ τα πατήματα του.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει αγωνιστεί μόλις πέντε φορές με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας και όλες στο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά φυσικά την ώρα που ο Τάσος Μπακασέτας είναι κοντά στο να υπογράψει ένα τεράστιο συμβόλαιο με την Τραμπζονσπόρ.

Κουρμπέλης: Μπαίνει στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός;

Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «takvim.com.tr», αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει τσεκάρει την περίπτωση του και τον θέλει πίσω στην Ελλάδα.

Μάλιστα τονίζεται ότι θα κάνει κρούση μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να αποκτήσει τον παίκτη, αφού αγωνίζεται σε μία θέση στην οποία χρειάζεται ενίσχυση η ελληνική ομάδα.

Ωστόσο ξεκαθαρίζουν ότι ο παίκτης, βρίσκεται στη λίστα πολλών ομάδων της Super League 1, που και αυτές μπορεί να κινηθούν για την απόκτηση του.

Σίγουρα οι Τούρκοι δεν είναι και πολύ έμπιστοι σε αυτά που γράφουν πάντα και το έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, ωστόσο το μέλλον θα δείξει αν έχει βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα