MotoGP Carmelo Belluzzo : Ο μικρός «ΒΑΣΙΛΙΑΣ» της Favara δεξί χέρι του Valentino Rossi

Carmelo Belluzzo MotoGP: Ο πολύ νεαρός οδηγός του νησιού πετά με την ομάδα ETG Racing, υπό την επίβλεψη του Rino Salucci, πατέρα του Uccio, δεξί χέρι του Valentino Rossi

Ο πολύ νεαρός αναβάτης για τον οποίο μιλάμε σε αυτό το άρθρο είναι ένας πολύ ωραίος χαρακτήρας, γιατί είναι πολύ ωραίος, χαρούμενος και γεννημένος σε ένα νησί όπου δεν είναι εύκολο να μπεις στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Παρ ‘όλα αυτά. Ο Carmelo Belluzzo , δικαίως περήφανος για τις ρίζες

του, συστήνεται εξηγώντας πόσο χαρούμενος είναι που προσγειώθηκε σε εδάφη πέρα ​​από τα σύνορα: « Γεια σε όλους, είμαι 13 χρονών και είμαι από τη Φαβάρα» χαμογελά, λαμπερός, « α πόλη στην επαρχία Agrigento. Ξεκίνησα από εκεί με κατεύθυνση προς την Ισπανία, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα MiniGP, παίρνοντας μέρος στη μέση της σεζόν. Στη συνέχεια, καθώς μου άρεσε το περιβάλλον και οι δυνατότητες που βρήκα, το 2021 έτρεξα στο Moto5, την επόμενη χρονιά και το 2023 στο Moto4. Σας επιφυλάσσω κάποια καλά νέα, τα οποία σας αποκαλύπτω με μεγάλο ενθουσιασμό. Θα συνεχίσω στην ομάδα ETG Racing, με την οποία είμαι πραγματικά χαρούμενος.”

MotoGP: Από τη Σικελία με μανία Belluzzo Carmelo από την Favara

Carmelo Belluzzo MotoGP: Ο Carmelo θα παρουσιάσει την ισπανική πρόκληση PreMoto3 2024 στις 20 Ιανουαρίου ακριβώς στη Φαβάρα, στο Κάστρο Chiaramonte, ένα ιστορικό και καλλιτεχνικό σύμβολο: “Ανυπομονώ να αρχίσω να αγωνίζομαι ξανά μεταξύ των άλλων αναβατών ” οι δοκιμές έχουν προγραμματιστεί για τους επόμενους 16, 17 και 18 Μαρτίου ” επειδή θα είμαι ακόμα στην ομάδα ETC Racing, έχει αποδειχθεί υψηλού επιπέδου. Το Moto4 μου ήταν παρόμοιο με ένα Moto3: πολύ ευέλικτο στην οδήγηση, ισχυρό παρά το πόσο μικρό είναι: με 32 ίππους μπορεί να διασκεδάσει, δίνοντας επιπλέον ό,τι καλύτερο στις καμπύλες».

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC Παιανίας22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

Ο Belluzzo τερμάτισε στη δέκατη έκτη θέση στη γενική κατάταξη, εξελισσόμενος από έξοδο σε έξοδο, μαθαίνοντας και παλεύοντας. Οι πρώτες του σειρές στο grid, οι επιδρομές του στην πρώτη πεντάδα του αγώνα ήταν εξαιρετικές: ” Αντιμετώπισα μικρές δυσκολίες και απροσδόκητα γεγονότα, αντιδρώντας αμέσως. Τερμάτιζα πάντα στην κορυφή της βαθμολογίας, ανταγωνιζόμενος δυνατούς και προετοιμασμένους αντιπάλους. φτάνω έτοιμος για τους αγώνες, μια μεγάλη προπόνηση στο σπίτι: ο μπαμπάς Λεάντρο έχει μια σχολή μοτοσικλετών, το SMC στη Φαβάρα . Διασκεδάζω εκεί, διατηρώ τα αντανακλαστικά μου ενεργά, οδηγώ όλη μέρα».

Μαθητής, πιλότος και «μαθητής» του RIno Salucci: ο πατέρας του Belluzzo και του Uccio

Carmelo Belluzzo MotoGP:  Ο μπαμπάς Leandro υπολογίζει σε μια πλήρη προετοιμασία για τον γιο του Carmelo, στην πραγματικότητα, την επιλογή ενός ad hoc ινστιτούτου: “Παρακολουθώ το Λύκειο Εφαρμοσμένων Επιστημών, σπουδάζοντας με μεγάλη αφοσίωση. Στη συνέχεια, μόλις τελειώσω την εργασία μου, πηγαίνω για προπόνηση Το είδωλό μου Πάντα ήταν ο Valentino Rossi, αλλά αυτή τη στιγμή εμπνέομαι από τον Pecco Bagnaia και τον Marco Bezzecchi.”

Ο Belluzzo περιγράφει τις επιταγές της δικής του διαδρομής, ακολουθούμενος από έναν εξαιρετικό σύμβουλο : “Έχω ένα σύμβολο που αντιστοιχεί στο ψευδώνυμό μου: The King 64! Θέλω να γίνω ο βασιλιάς των αγώνων, φτάνοντας στο MotoGP, ίσως με την Ducati. Είμαι στην Ισπανία , όπου με στηρίζει ο Ρίνο Σαλούτσι δίνοντάς μου πολύτιμες συμβουλές. Η εμπειρία του είναι θεμελιώδης για μένα, μπορείτε να δείτε ότι παρακολουθεί αγώνες πολλά χρόνια».

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

F1: Ο Μαξ Φερστάπεν δεν έχει κάτσει ούτε λεπτό στις χειμερινές διακοπέςMichael Schumacher F1: Η κατάσταση του είναι τόσο τραγική που δεν θα το ευχόσουν ούτε στον χειρότερο εχθρό σουMotoGP Marquez: «Δεν σκέφτομαι να ταιριάξω με τον Rossi»Μεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα