Tσέλσι: Η πιο άστοχη ομάδα στην Αγγλία! (video)

Οι Λονδρέζοι, έχασαν χθες με 2-1 στην έδρα της Γουλβς, δεχόμενοι δύο γκολ, αφού πρώτα είχαν αστοχήσει αρκετές φορές απέναντι στον Σα.

Χαρακτηριστική η φάση του 32′, όταν ο Ραχίμ Στέρλινγκ κλέβει την μπάλα από τον Τότι Γκόμες, βγαίνει τετ-α-τετ με τον Πορτογάλο γκολκίπερ και επιλέγει να εκτελέσει μόνος του, ενώ είχε δίπλα του δύο συμπαίκτες, μπροστά σε κενή εστία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει αυτό το έργο ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τους παίκτες του να μην μπορούν να τελειώσουν τις φάσεις.

Οι Λονδρέζοι,

έχουν δημιουργήσει στο φετινό πρωτάθλημα 57 μεγάλες ευκαιρίες για γκολ και έχουν σκοράρει μόνο στις 21 από αυτές, το χαμηλότερο ποσοστό στην κατηγορία.

36 – Chelsea have failed to convert 36 big chances in the Premier League this season (21/57 scored); the most of any team. Imprecision. pic.twitter.com/xPgKqSoL3Q

— OptaJoe (@OptaJoe) December 24, 2023

Η Τσέλσι, έχει πετύχει έτσι 29 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, με οκτώ ομάδες να έχουν σκοράρει περισσότερο. Η αστοχία μπροστά, είναι ένας από τους λόγους που οι «μπλε» είναι στη 10η θέση της βαθμολογίας, εκτός φυσικά από τα αμυντικά προβλήματα, με την εστία τους να έχει παραβιαστεί 28 φορές, με μόνο έξι ομάδες να έχουν χειρότερο αμυντικό ρεκόρ.

Δείτε μερικές από τις ευκαιρίες των Λονδρέζων κόντρα στους «λύκους».

Keywords
Τυχαία Θέματα