Κλάτενμπεργκ: Κανονικό το γκολ του Εμβιλά! (vid)

18:03 2/3/2021 - Πηγή: Sportime
Μαρκ Κλάτενμπεργκ: Κανονικό το γκολ του Εμβιλά που έκρινε το παιχνίδι ΝΠΣ ΒόλοςΟλυμπιακός, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΔ.

Δεν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ του Εμβιλά στο Πανθεσσαλικό, σύμφωνα με τον

Μαρκ Κλάτενμπεργκ και σωστά το γκολ μέτρησε από τον Πορτογάλο διαιτητή Φάμπιο Βερίσιμο, στο καθιερωμένο video analysis για τις διαιτητικές αποφάσεις της 24ης αγωνιστικής της Super League 1.

Πλην της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής σχολίασε ακόμα δύο φάσεις από το ντέρμπι ΠΑΟΑΕΚ. Σε διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Λάτσι και Ιωαννίδη στο πρώτο ημίχρονο, ο αμυντικός της ΑΕΚ σήκωσε πολύ ψηλά το πόδι και χτύπησε τον αντίπαλο του, ενώ πρώτα είχε βρει μπάλα. Κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα, η ετυμηγορία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας την οποία όμως δεν έδωσε ο Βούλγαρος Καμπάκοφ.

Το δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στο σάιτ της ΕΠΟ, αναφέρει: 

Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων και υλοποιήθηκε η σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της Κ.Ε.Δ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση φάσεων που έχουν επιλεγεί από την 24η αγωνιστική της Super League:



Το άρθρο Κλάτενμπεργκ: Κανονικό το γκολ του Εμβιλά! (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα