Ζλάταν για Λουκάκου: Αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο

Ζλάταν για Λουκάκου: Αντίπαλοι μόνο στο γήπεδοsdimolitΤρί, 03/02/2021 - 17:55

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα με τον Ρομέλου Λουκάκου και πως ότι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο, μένει στον αγωνιστικό χώρο. Ότι γίνεται στο Λας Βέγκας, μένει στο Βέγκας, λέει ο Ζλάταν και αφήνει πίσω του καυγάδες και κοκορομαχίες με τον Βέλγο δεύτερο σκόρερ της Serie A.

Ο Ζλάταν ''προσκάλεσε'' τον παλιό του συμπαίκτη στο μουσικό φεστιβάλ του Σαν Ρέμο.

''Αν θέλει να έρθει στο Σαν Ρέμο είναι ευπρόσδεκτος. Ότι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο μένει εκεί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα''.

Ο Ζλάταν αποκάλυψε πως θα κάνει ντουέτο με τον προπονητή της Μπολόνια, Σίνισα Μιχάϊλοβιτς, που ελπίζει να μην ξέρει να τραγουδά...''Ελπίζω να μην έχει ιδέα από τραγούδι ώστε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο!'' και συμπλήρωσε πως το φεστιβάλ δεν πρόκειται να του αποσπάσει τη προσοχή

«Είμαι επαγγελματίας και όποιος με ξέρει, το γνωρίζει αυτό. Όταν παίζω ποδόσφαιρο, επικεντρώνομαι μόνο σε αυτό. Θέλω να βοηθήσω τη Μίλαν και να δώσω πολλά στην Ιταλία για ό,τι μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Είχα την ευκαιρία να με προσκαλέσουν στο Φεστιβάλ, ένα από τα πιο σημαντικά στην Ιταλία, και αποφάσισα να συμμετάσχω''.

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan ΙΤΑΛΙΑ Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα με τον Ρομέλου Λουκάκου και πως ότι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο, μένει στον αγωνιστικό χώρο. Article publish on Τρί, 03/02/2021 - 17:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα