Stoiximan Super League νέα (7/12): Ο όρος που μπορεί να τινάξει στον «αέρα» την πώληση του Βόλου και το «άδειασμα» του Αναστασίου στους παίκτες του – Επικοινωνιακό τρικ από ΟΦΗ

Stoiximan Super League νέα (7/12): Τι έγινε ξεκάθαρο στις επαφές που έκαναν Αχιλλέας Μπέος και Ατζούν Ιλιτζαλί και τι είπε στην Κηφισιά ο Γιάννης Αναστασίου. Η θέση του ΟΦΗ στο θέμα του προπονητή.

Βόλος: Ο απαράβατος όρος

Αχιλλέας Μπέος και Ατζούν Ιλιτζαλί είχαν νέα

συνάντηση, όπως αποκάλυψε το Sportime.gr, και σε αυτή όλα κύλησαν ομαλά. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι και εάν δεν υπάρξουν απρόοπτα από τον οικονομικό έλεγχο, οι δύο πλευρές εκφράζουν αισιοδοξία πως θα δώσουν τα χέρια. Υπάρχει, όμως, και ένας όρος. Αυτός είναι να παραμείνει ο Βόλος στη Stoiximan Super League. Γι’ αυτό και ο δήμαρχος Βόλου είπε πως θέλει να αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν. Ακόμη και τα πάντα να ρυθμιστούν, εάν πέσουν οι Θεσσαλοί, η συμφωνία χαλάει. Ένα παραπάνω κίνητρο, λοιπόν, για διοίκηση, παίκτες και προπονητή ώστε να σώσουν την ομάδα.

Κηφισιά: «Να αλλάξουν οι παίκτες»

Όλα δείχνουν πως ο Ντέιβιντ Νίλσεν θα είναι ο νέος τεχνικός της Κηφισιάς. Το έψαξαν και για Έλληνες προπονητές προηγουμένως οι άνθρωποι της τελευταίας, αλλά εκείνοι που ήθελαν οι διοικούντες, έριξαν «πόρτα» και όσοι προπονητές ήθελαν να πάνε, δεν «πέρασαν». Πριν αποχωρήσει, πάντως, ο Γιάννης Αναστασίου είχε και μία συνάντηση με τη διοίκηση. Σε αυτή δεν έδειξε να θεωρεί πως είναι εκείνος το πρόβλημα. Αντιθέτως είπε πως θα έπρεπε τον Ιανουάριο να αλλάξει -σχεδόν- το μισό ρόστερ γιατί οι κάποιοι παίκτες δεν μπορούν. Το οξύμωρο, βέβαια, είναι πως είχε λόγο στις μεταγραφές και μάλιστα κάποιες αποτυχημένες ήταν καθαρά δικές του επιλογές.

ΟΦΗ: Το deal και ο Κόουλμαν

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν» τονίζει ο ΟΦΗ για το θέμα του προπονητή. Ο ΟΦΗ, που λίγο καιρό πριν έλεγε πως διαπραγματεύεται με τον Βάλντας Νταμπράουσκας για νέο συμβόλαιο και μετά τον απέλυσε. Όχι ότι πήγαινε πίσω και ο Λιθουανός που προσπαθούσε να πείσει πως τα αποδυτήρια είναι καλά την ώρα που «έσκαγαν» πειθαρχικά παραπτώματα. Παρεμπιπτόντως, η χρυσή τομή ακόμη με τον Νταμπράουσκας δεν έχει βρεθεί. Όσο για τον διάδοχό του; Έχουν γίνει επαφές με αρκετούς αυτές τις μέρες, αλλά όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δείχνει Κρις Κόουλμαν. Το πώς προέκυψε ο Ουαλός και ποιος επιμένει για την πρόσληψή του, θα τα αναφέρουμε εφόσον πέσουν οι υπογραφές.

Stoiximan Super League νέα (7/12): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα