Ιωνικός: Το ρεπό στο γήπεδο, η επιβράβευση και ο Ολυμπιακός

Επιστροφή στις προπονήσεις και φουλ για Ολυμπιακό. Ο Ιωνικός ανεβάζει στροφές στην προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής (7/11).

Την Τετάρτη (3/11) ο Δημήτρης Σπανός είχε δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρέθηκαν στην Καισαριανή για να δουν το Κηφισιά – Απόλλων Σμύρνης. Παρών εκεί και ο Αιγιώτης τεχνικός.

Την Πέμπτη (4/11) ήρθε η επιστροφή στις προπονήσεις με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής. Λένις και Κάνιας συμμετείχαν σε κομμάτια

της προπόνησης. Δεδομένου ότι επόμενος αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός στο Φάληρο και ακολουθεί η διακοπή, δεν υπάρχει η πρόθεση να πιεστεί κανείς. Αυτό ισχύει ακόμη και για τον Τσιγκρίνσκι, έστω και εάν ο τελευταίος είναι εντάξει.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει για τον Ουκρανό. Ούτως ή άλλως, τελευταία το δίδυμο των Βαφέα και Ρομαό στα μετόπισθεν έχει αρχίσει να δένει. Παρεμπιπτόντως, ο Ιωνικός παρατάχθηκε με αυτούς τους δύο εξ ανάγκης στο Περιστέρι γιατί ο Σάντσες ήταν τιμωρημένος, αλλά παρά την επιστροφή του Αργεντινού, με τον Βόλο έμεινε στον πάγκο.

Ο λόγος ήταν απλός. Από τη στιγμή που Βαφέας και Ρομαό είχαν κρατήσει στο μηδέν τον Ατρόμητο, ο Σπανός δεν ήθελε να χαλάσει το δίδυμο. Ήταν μία επιβράβευση για εκείνους και κυρίως για τον Βαφέα. Από την πλευρά του φρόντισε με την εμφάνισή του κόντρα στον Βόλο να δικαιώσει τον προπονητή του. Γκολ, σημαντικές ευκαιρίες και σοβαρότητα στα μετόπισθεν. Με τέτοια εικόνα δύσκολο να βγει από την ενδεκάδα.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα