Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Τζανής φονιάς του βρέφους – Αυτός τον κατηγορεί

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα θα έχει μεγάλες αποκαλύψεις στη συνέχεια της καθώς κάποιος θα κατηγορήσει τον Τζανή ως φονιά του μωρού του Μάρκου.

Η σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζεται όλο και πιο συναρπαστική σαρώνοντας τα νούμερα στην τηλεθέαση και δικαιώνοντας όσους πίστεψαν στη μεγαλύτερη παραγωγή της σεζόν.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Τζανής σκότωσε το βρέφος

H έρευνα για τον δολοφόνο του βρέφους συνεχίζεται. Η Θεοφανώ είναι σίγουρη πως ο Βρώτσος

είναι ο φονιάς κάτι το οποίο εκμυστηρεύεται στον Φρίξο. Μαζί σχεδιάζουν κάτι το οποίο θα μπορέσει να τον ξεσκεπάσει. Η Πολυξένη όμως θα ανακαλύψει τα σχέδιά τους και θα ειδοποιήσει έγκαιρα τον Βρώτσο. Εκείνος με τη σειρά του θα αναλάβει δράση και οι δύο νέοι θα κινδυνέψουν.

Την ίδια ώρα Τζανής και Αντρέι θα βρεθούν αντιμέτωποι με απρόβλεπτε συνέπειες. Ο Ρώσος υποπτεύεται πως ο Τζανής είναι ο δολοφόνος του μωρού και όχι ο Βρώτσος.

Ο Αντρέι μάλιστα θα αποκαλύψει τις υποψίες του στον Κανέλλο αφήνοντάς τον άναυδο. Με τη σειρά του αυτός θα τα πει όλα στη Δαμιανή. Εκείνη θα συγκρουστεί έντονα μαζί του και θα του ζητήσει να μην πει τίποτα στον Μιχαήλ επιμένοντας πως δε πιστεύει πως ο Τζανής εμπλέκεται στην υπόθεση. Γνωρίζει πως αν ο Μάρκος με τον Μιχαήλ μάθουν τις υποψίες τους θα γίνει ο κακός χαμός στους Λασκαραίους…

Δείτε επίσης:

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μεταξία παίρνει εκδίκηση από τον Τζανή με τον πιο ύπουλο τρόπο

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ζευγάρι Στέλλα – Γιώργος – Αυτό είναι το μέλλον τους

Τηλεθέαση: Συναγερμός στον ALPHA – Πτώση για Παράδεισο – Τι έκαναν Σασμός – Γη της Ελιάς – Γιατρός

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάγισσα, Τζανής, – Αυτός,magissa, tzanis, – aftos