Δε θέλει να χάσει τον Κώτσιρα ο Γιοβάνοβιτς – Πρέπει να κάνει κίνηση ο Παναθηναϊκός!

Πολύ τυχερός είναι σίγουρος ο Παναθηναϊκός, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να του… βγει τόσο ο Βαγιαννίδης αλλά και ο Κώτσιρας.

Συγκεκριμένα, ο Κώτσιρας ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ως δεύτερος δεξιός μπακ με το ενδεχόμενο να πάει τρίτος στην ιεραρχία.

Τελικά όχι τρίτος δεν κατέληξε αλλά… πρωτοδεύτερος, ειδικά μετά τον τραυματισμό που είχε ο Γιώργος Βαγιαννίδης, άρπαξε την ευκαιρία από τα… μαλλιά.

Ουσιαστικά πρώτος δηλαδή αν δούμε τους αριθμούς. Βασικός στα πέντε από

τα επτά ματς πρωταθλήματος της Stoiximan Super League και στα τέσσερα από τα οκτώ ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού, με εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Γιάννης Κώτσιρας που περίμενε πρόταση για να αποχωρήσει το καλοκαίρι, αφού οι πιθανότητες να έχει θέση στο ρόστερ, πριν εμφανιστεί ο Βαγιαννίδης, ήταν ελάχιστες.

Ο τελευταίος κάνει εξαιρετικά παιχνίδια, ο Γιοβάνοβιτς δεν πήρε τρίτο δεξί μπακ και ο Κώτσιρας που διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, έχει σίγουρα αποδείξει πάρα πολλά.

Ήδη ο 30χρονος μπακ, μετά τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, έχει μπει στο μπλοκάκι αρκετών ομάδων του εξωτερικού και όχι άδικα, αφού είναι από τους κορυφαίους του «τριφυλλιού» και ξεχωρίζει.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει κίνηση να του μιλήσει για ανανέωση και δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να τον χάσει, ειδικά αν έρθει μία πρόταση που θα τον καλύπτει τόσο οικονομικά αλλά και αγωνιστικά

Αν και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον θέλει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Λογικά θα πάρει σειρά μετά τον Μπρινιόλι που είναι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώτσιρα, Γιοβάνοβιτς – Πρέπει, Παναθηναϊκός,kotsira, giovanovits – prepei, panathinaikos