Σίκμα: Είτε δεν θα παίζει καλά, είτε δεν θα παίζει

Ο Λουκ Σίκμα είναι ένα όνομα υπό αμφισβήτηση. Ακόμα και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα που δεν πρέπει (και ορθά) να αμφισβητείται. Ο Ολυμπιακός μοιάζει να είχε ανάγκη κάτι διαφορετικό στη θέση του και ο Αμερικανός το επιβεβαιώνει με πολλούς τρόπους.

Δεν είχε υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα σε κάποιο Μουντομπάσκετ. Χθεσινός δεν είναι στη Euroleague. Είναι παίκτης που έχει φάει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με το κουτάλι. Δεν

ήρθε τελευταία στιγμή όπως ο Μπραζντέικις, για παράδειγμα. Ο Λουκ Σίκμα ήταν σχεδόν από την πρώτη μέρα στον Ολυμπιακό.

Μέχρι στιγμής δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στα παιχνίδια με Άρη και ΑΕΚ στη Basket League. Για την ακρίβεια, στο παιχνίδι με τον Άρη τραυματίστηκε. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήταν η μοναδική παραφωνία. Άντε πες όμως πως αναγκάστηκε να παίζει στο «5», που είναι φανερό πως δεν μπορεί. Στη Ρόδο ήταν επίσης, μέτριος. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα έλειπε. Κόντρα στο Μιλάνο… καλύτερα να έλειπε. Τελικά, έχασε και το παιχνίδι με την Παρτιζάν στο ΣΕΦ.

Το ερώτημα υπάρχει εδώ και λίγες μέρες. Πρέπει ο Ολυμπιακός να περιμένει τον Σίκμα; Αμφιβάλλων ποια θα είναι μεγαλύτερη εμμονή. Να το συζητήσαμε εμείς εδώ στο Sportime ξανά και ξανά, ή να επιμένει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην επιλογή του.

Θα πει κανείς και τι να κάνει, να «κόψει» τον Σίκμα; Μεγάλη κουβέντα και είναι και νωρίς για να την κάνει κανείς. Ωστόσο, όταν επιστρέψουν όλοι υγιείς στον Ολυμπιακό, μοιάζει δεδομένο πως θα είναι ο παίκτης που θα κάνει στην άκρη στη Basket League. Πλέον όμως, είναι πιο σύνθετο το ερώτημα. Πόσο και τι θα περιμένει ο Ολυμπιακός; Να αποκτήσει ρυθμό; Πως θα αποκτήσει ρυθμό αν λείπει συνέχεια;

Πρόβλημα…

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ

Απόστολος Γεωργιάδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα