Οι καλύτερες στιγμές στην σεζόν του MXGP 2023

Η σεζόν MXGP του 2023 ήταν μια απίστευτη σεζόν με πολλές ανατροπές που τροφοδότησε πολλούς ανταγωνισμούς και εξαιρετικά επίπεδα οδήγησης μέχρι τον αγιασμό για τον Jorge Prado και τον Andrea Adamo !

MXGP 2023: Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές της σεζόν του 2023 με τις πιο έντονες μάχες, τις απίστευτες νίκες και το τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, την κορύφωση του Motocross World – όλα μέσα σε αυτήν την ειδική διάρκεια 19 λεπτών!

Το «Season Review» του 2023 ρίχνει μια εις βάθος ματιά στο ταξίδι του Jorge Prado στον πρώτο του

Παγκόσμιο τίτλο MXGP και στις μάχες του με τους Romain Febvre και Jeffrey Herlings, μαζί με τη στενή μάχη για το στέμμα στο MX2 μεταξύ των Andrea Adamo, Jago Geerts, Simon. Laengenfelder και Liam Everts μέχρι το MXGP της Ιταλίας και με την στέψη εντός έδρας του Adamo.

Δεν θες ταξί, θες Taxi.grΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDF1 Grand Prix Las Vegas Verstappen: Χτύπησα περισσότερους τοίχους από ό,τι πήγαινα ευθεία»WRC: Η Toyota σημειώνει ένα εύκολο χατ-τρικ στο Ράλι Ιαπωνίας

‘Επισκόπηση σεζόν | Το MXGP 2023’ δείχνει επίσης το αξέχαστο 2023 Monster Energy FIM Motocross of Nations που έλαβε χώρα στο Ernée με περισσότερους από 100.000 θεατές να ζητωκραυγάζουν για τη νίκη της Ομάδας Γαλλίας !

Αναπολώντας τη σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2023 είναι πολλά που θυμόμαστε αλλά και δεν θυμόμαστε από αυτή την ανατρεπτική χρονιά που έφερε εκπλήξεις και συγκινήσεις κατά την ολοκλήρωση της. Ζήστε ξανά μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του πρωταθλήματος στο βίντεο με την ανασκόπηση της φετινής χρονιάς που ακολουθεί.

MXGP 2023 – VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ 2023:

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ασύλληπτο κόστος πίσω από το κτίσιμο pit στο Λας Βέγκας στο Grand Prix της F1F1 Las Vegas GP: Χάος, άδειες κερκίδες, ακυρώσεις και επιδοκιμασίες θεατώνΓκραν Πρι Λας Βέγκας: Ο Λάντο Νόρις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείοΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα