Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Κουράκο – Δήμητρα – Σκηνές ζήλιας – Χαροπαλεύει ο Φίλιππος

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Γη της ελιάς επέστρεψε με τον Γ’ κύκλο επεισοδίων, ο οποίος είναι ακόμα πιο συναρπαστικός!

Η σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση θα έχει νέες ραγδαίες εξελίξεις, με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει να δείχνουν πως τα προσεχή επεισόδια θα είναι καθηλωτικά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Κουράκο – Δήμητρα – Σκηνές ζήλιας – Χαροπαλεύει ο Φίλιππος

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Μάνη, η Χάιδω επιμένει να μάθει πού βρίσκεται ο Στάθης και πιέζει τον Λυκούργο να της πει, αλλά εκείνος κρατάει επτασφράγιστο

το μυστικό του φίλου του.

Στο μεταξύ, η Αριάδνη, δεν είναι διατεθειμένη να του ανοιχτεί στον βαθμό που θέλει ο Στάθης, ωστόσο του εξομολογείται κάποια πράγματα για τη ζωή και τους θετούς γονείς της. Παράλληλα, στη ζωή της προσπαθεί να μπει ξανά ένας άντρας που της προκαλεί φόβο.

Ο Φίλιππος βρίσκεται ήδη σε θανάσιμο κίνδυνο και η Χάιδω τρέχει να τον βρει για να αποτρέψει το φονικό ενώ μεταφέρεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο τη στιγμή που η Χάιδω οδηγείται στο κρατητήριο. Ο Κουράκος ανακρίνει τον Μιλτιάδη κι εκείνος του εξομολογείται τη μισή αλήθεια, ακριβώς ό,τι συμφώνησαν με την Χάιδω.

Ο Λυκούργος μαθαίνει τα νέα για τον Φίλιππο και πηγαίνει να δει τη Χάιδω, όμως αρχίζουν να τον ζώνουν τα φίδια σχετικά με την εμπλοκή της στην υπόθεση.

Η εγκυμοσύνη της Ξένιας εξελίσσεται ομαλά, ενώ η Ασπασία ανησυχεί μήπως ο Δημοσθένης αποφασίσει να την εκδικηθεί. Ο Κουράκος αρχίζει να ζηλεύει την Δήμητρα κι αυτό οδηγεί σε συνεχόμενες κόντρες μεταξύ τους στη δουλειά.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τρίτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Σεισμός με τις αποκαλύψεις της Αρετής στην Ασπασία-Αυτό το σπίτι θα κλείσει!

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης τρέμει αυτό που δεν περιμένουμε – Ο Στάθης «γυμνός» στην κόρη του

Η γη της ελιάς: Ο Γαβριήλ καταστρέφει Φίλιππο και Παρασκευά

Η γη της ελιάς: Η Χρυσούλα αποκαλύπτει την ερωτική σχέση Αρετής – Αντωνίας

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα