Η νίκη του Παναθηναϊκού και οι πανηγυρισμοί του Σλούκα το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί σε Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα

Η νίκη του Παναθηναϊκού και οι πανηγυρισμοί του Σλούκα στο ΣΕΦ ήταν το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί σε Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα φέτος.

Ο Ολυμπιακός έτρεχε ένα εξωπραγματικό σερί νικών υπέρ του μεγάλου

του αντιπάλου, Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα η νίκη των «πρασίνων» στο ΣΕΦ να θεωρηθεί από πολλούς μεγάλη έκπληξη.

Όμως, αν το σκεφτεί κανείς, η νίκη αυτή είναι το καλύτερο μάθημα που μπορούσε να εισπράξει ανώδυνα ο ερυθρόλευκος οργανισμός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Φυσικά και δεν γκρεμίστηκε από αυτή την ήττα τίποτα, εκτός ίσως από το σερί νικών των ερυθρόλευκων. Όμως η ήττα αυτή, όπως και κάθε ήττα, αν διαβαστεί σωστά δείχνει τι χρειάζεται να διορθωθεί, τι πρέπει να κάνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να μην έρθουν και άλλες τέτοιες ήττες μέσα στη σεζόν, που ίσως πονέσουν περισσότερο τον Ολυμπιακό.

Η νίκη του Παναθηναϊκού και οι πανηγυρισμοί του Σλούκα το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί σε Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα

Ούτε ο Παναθηναϊκός έγινε υπερομάδα, ούτε ο Ολυμπιακός έχασε τα χαρακτηριστικά εκείνα που έχουν ξεχωρίσει το παιχνίδι του τα τελευταία χρόνια.

Όμως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να «βρουν» λύσεις στις θέσεις που πονάνε. Ένας παίκτης τύπου Τζέιμς ή ένας Ναν είναι απαραίτητος για τον Ολυμπιακό ενώ πρέπει να λύσει ο Μπαρτζώκας το θέμα με τους Σίκμα και ΜακΚίσικ.

Όσο ο 34χρονος Σίκμα δεν βρίσκει τα πατήματά του στον Ολυμπιακό και όσο ο ΜακΚίσικ συνεχίζει να έχει τα γνωστά προβλήματα στο γόνατο, ο Ολυμπιακός στερείται σημαντικών λύσεων, που σχεδόν ποτέ δεν θα φαίνονται εκτός ίσως από παιχνίδια σαν αυτό με τον Παναθηναϊκό. Όμως μία χρονιά κρίνεται ως επιτυχημένη ή αποτυχημένη από παιχνίδια σαν αυτό της Δευτέρας.

Αναφορικά με τους πανηγυρισμούς του Κώστα Σλούκα, καλά έκανε και πανηγύρισε. Δηλαδή τι να έκανε; Να… έσκυβε το κεφάλι και να λυπόταν που έχασε ο Ολυμπιακός;

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ @kos_slou @paobcgr #paobc pic.twitter.com/vmoIZUiSnh

— George Akobia (@AkobiaGeorge) October 30, 2023

Διαβάστε επίσης:

Ο Αταμάν το ρουά ματ στον σκακιστή Μπαρτζώκα

Ο Παναθηναϊκός «άλωσε» το ΣΕΦ και «χωρίς» Σλούκα! – Τρομερός Μήτογλου, πολύτιμος Γκάι

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα