Η ΑΕΚ Β’ έκανε ιδανικό ξεκίνημα, κέρδισε (1-0) την Καλαμάτα

Η ΑΕΚ Β’ στην πρεμιέρα της στην Super League 2 πήρε τη νίκη με 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο Σπατών με αντίπαλο την Καλαμάτα.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Ευθύμης Χριστόπουλος στο 85′.

Κακός αγωνιστικός χώρος στα Σπάτα, δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο και έτσι ο αγώνας είχε πολλή δύναμη στον αγωνιστικό χώρο.

Το

LIVE του αγώνα

Το πρώτο 45λεπτο είχε λίγες καλές φάσεις με την Καλαμάτα να προσπαθεί να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ, η οποία είχε βασικούς τον Μπακάκη, τον Λάτσι και τον Μιτάι από την πρώτη ομάδα.

Αρκετά ισορροπημένο το πρώτο μέρος, με την Καλαμάτα μάλιστα να ήταν εκείνη η οποία είχε τις καλύτερες από τις λιγοστές ευκαιρίες. Κορυφαία της στιγμή, το δοκάρι στο 18′, το οποίο προήλθε από το λανθασμένο διώξιμο του Λάτσι.

Η «Ένωση» ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, αποκτώντας τα ηνία στην αναμέτρηση, αυξάνοντας την πίεσή της όσο περνούσαν τα λεπτά. Στο 84′ ο Μιτάι είχε δοκάρι.

Οσο το ματς πλησίαζε στο τέλος του η ισοπαλία έδειχνε το πιο πιθανό αποτέλεσμα, αλλά στο 85′ ο Χριστόπουλος με πολύ έξυπνη κίνηση… τρύπωσε στην αντίπαλη άμυνα και με σουτ πέτυχε το γκολ της νίκης.

Η ΑΕΚ Β’ πήρε το προβάδισμα, ωστόσο στο τέλος χρειάστηκε και τον τερματοφύλακα, Χατζηεμμανουήλ να κάνει μία σπουδαία επέμβαση σε τετ α τετ με τον Μαρκόφσκι στις καθυστερήσεις για να πάρουν οι «κιτρινόμαυροι» το τρίποντο.

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζο, Λάτσι, Γιαννούτσος, Μπακάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Μπάμπης (90′ Αρβανίτης), Γερολέμου (80′ Μουστακόπουλος), Γιούσης (80′ Χριστόπουλος), Ιατρούδης (60′ Κοσίδης), Μιτάι

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρη, Μαβινγκά, Τσελεπίδης (45+1′ Αναστασόπουλος), Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Τσαγκαλίδης, Ματέους, Παυλίδης, Τάτος (78′ Νάνι), Κόκκορης (70′ Κόκκορης), Λουκίνας

Τάσος Καπετανάκος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα