Γιουβέντους: Χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο με Σπαλ

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας αύριο (13/4) εκτός έδρας την ΣΠΑΛ για την 32η αγωνιστική της Serie A.

Οι «μπιανκονέρι» αναμένεται να παραταχθούν δίχως τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεσή τους, όπως επιβεβαίωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως δεν υπάρχει λόγος ρίσκου σχετικά με τη συμμετοχή του Πορτογάλου.

«Δεν

έχει κανένα νόημα να ρισκάρουμε τη συμμετοχή του Κριστιάνο και άλλων παικτών που έχουν ταλαιπωρηθεί από συνεχή παιχνίδια. Ο Μπονούτσι είναι καλά, ίσως όμως ξεκουραστεί. Στο τέρμα θα παίξει ο Περίν. Ο Κουαδράδο θα αγωνιστεί επίσης. Ο Μπαρτζάλι θα μείνει εκτός αποστολής. Πάντως θα παρατάξουμε μια δυνατή ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο σταρ των πρωταθλητών Ιταλίας επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ύστερα από απουσία δυο εβδομάδων, παίζοντας το πρώτο ματς των προημιτελικών του Champions League κόντρα στον Άγιαξ. Πλέον, από ό,τι φαίνεται οι συμμετοχές του θα αφορούν αποκλειστικά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μιας και στο πρωτάθλημα η υπόθεση-τίτλος έχει «καθαρίσει».

H «Μεγάλη Κυρία» στα εναπομείναντα παιχνίδια αντιμετωπίζει τις Σπαλ, Φιορεντίνα, Ίντερ, Τορίνο, Ρόμα, Αταλάντα και Σαμπντόρια. Παράλληλα, μετά τη νίκη στο Άμστερνταμ βρίσκεται κοντά στην πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League. Εκεί, αν τελικά προκριθεί, θα συναντήσει μια εκ των Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 30 Απριλίου/1 Μαϊου και 7/8 Μαϊου.

The post Γιουβέντους: Χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο με Σπαλ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα