Γιώργος Κούτσιας: Ο καρπός θυσιών και ενός ονείρου του λαού του ΠΑΟΚ!

Το 2004 όταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης σήκωνε το τρόπαιο των πρωταθλητριών Ευρώπης ως αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας αυτός ήταν μόλις πέντε μηνών.

16 χρόνια μετά, τα φώτα πέφτουν πάνω του αφού ο Γιώργος Κούτσιας ως το μεγαλύτερο ταλέντο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα και θα υπογράψει ένα τεράστιο συμβόλαιο για την ηλικία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούτσιας: Το χρυσό συμβόλαιο για το «παιδί θαύμα» του ΠΑΟΚ!

Καθαρό

προϊόν των ακαδημιών του δικεφάλου, ο Κούτσιας είναι αποτέλεσμα του οράματος που είχε ο Θοδωρής Ζαγοράκης όταν τρία χρόνια μετά το… θαύμα της Πορτογαλίας, αποφάσισε ως πρόεδρος πλέον, να μετατρέψει τις προβληματικές ακαδημίες του ΠΑΟΚ σε στολίδι. Δίπλα του είχε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σε δύσκολες οικονομικές εποχές για την ομάδα, μάζεψαν εκατομμύρια ευρώ με τα οποία χτίστηκε το προπονητικό κέντρο της νέας Μεσημβρίας, ένα όνειρο δεκαετιών που ήταν και το πρώτο μεγάλο βήμα για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής της ομάδας.

1200+ παιχνίδια καζίνο και καθημερινές προσφορές*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις +21

Ο Γιώργος Κούτσιας ήταν μόλις τριών ετών. Πέντε χρόνια μετά και σε ηλικία οκτώ ετών, άνοιγε την πόρτα του νέου σπιτιού του και τις πύλες του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ για την πρώτη προπόνηση στο τσικό της ομάδας. Από εκείνη την ημέρα, πέρασαν οκτώ χρόνια. Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ έφτασαν στο υψηλότερο επίπεδο τους, χάρη στην άνεση που έφεραν εκατομμύρια ευρώ του Σαββίδη, ο οποίος ανέπτυξε ακόμη περισσότερο τις ακαδημίες της ομάδας. Ο στόχος του ήταν ο ίδιος όπως και του Ζαγοράκη.

Να μπορέσει η ομάδα να βγάλει ταλέντα και κάποια στιγμή να στελεχωθεί η πρώτη ομάδα με αυτά. Όλα αυτά τα χρόνια έβγαλε αρκετούς ποδοσφαιριστές αλλά η παρουσία του Κούτσια είναι ο καρπός της κορύφωσης της δουλειάς του κλαμπ. Πλέον ο μικρός, καλείται να κάνει το πιο σημαντικό βήμα που λίγοι το έχουν καταφέρει να πετύχουν. Τη μετάβαση από τις ακαδημίες στους άντρες με την ίδια επιτυχία.

Να διαχειριστεί τα φώτα της δημοσιότητας, το μεγάλο συμβόλαιο και τον ανταγωνισμό με τους πολύ μεγαλύτερους. Αυτό το στοίχημα είναι προσωπικό αλλά είναι και ένα στοίχημα του ΠΑΟΚ ο οποίος πολλές φορές τα πολλά εκατομμύρια ευρώ που δίνει για τις ακαδημίες του τα… χάνει (για διάφορους λόγους) στο «μεσοδιάστημα» αυτής της μετάβασης των νεαρών παικτών.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Το άρθρο Γιώργος Κούτσιας: Ο καρπός θυσιών και ενός ονείρου του λαού του ΠΑΟΚ! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα