ΠΑΟΚ: Συμφωνία για να ανανεώσει ο Γιώργος Κούτσιας με… ρεκόρ χρημάτων!

Ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει στην Τούμπα για τα επόμενα τρία χρόνια τον Γιώργο Κούτσια!

Ήταν και εξακολουθεί να είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ εδώ και καιρό. Ο τρόπος με τον οποίο θα κρατήσουν στο ρόστερ τον Γιώργο Κούτσια. Ενδεχομένως τον πιο ταλαντούχο 16χρονο στη χώρα μας αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime ο τρόπος βρέθηκε και ο νεαρός φορ

θα παραμείνει στην Τούμπα!

Ήταν πολλές οι σειρήνες που είχαν ακουστεί από το εξωτερικό για τον 16χρονο (16,5 για την ακρίβεια) ταλαντούχο επιθετικό. Λογικό κι επόμενο από τη στιγμή που υπήρχε ρήτρα ενός εκατ. ευρώ. Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε πολύ έξυπνα και ορθά στην περίπτωση του και λύθηκε αυτό το πρόβλημα με ανανέωση συμβολαίου.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα

+21 Παίξε υπεύθυνα

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει για τα επόμενα τρία χρόνια. Λεπτομέρειες για τα ποσά μπορείτε να βρείτε στο Sportime του Σαββάτου που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Πάντως οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ δαπάνησε ένα ποσό που ενδεχομένως να μην έχει ξαναδοθεί ποτέ σε 16χρονο παίκτη εντός συνόρων. Δείγμα του πόσο σημαντικό και πόσο πολύ ήθελαν όλοι εμπλεκόμενοι να συνεχίσει ο Κούτσιας στον ΠΑΟΚ και τα επόμενα χρόνια!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Το άρθρο ΠΑΟΚ: Συμφωνία για να ανανεώσει ο Γιώργος Κούτσιας με… ρεκόρ χρημάτων! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα