Γαλανόπουλος: Υπάρχει… θέμα

Ο Κώστας Γαλανόπουλος παραμένει εκτός προπονήσεων. Ακόμη δεν έχει μπει σε κανονικό πρόγραμμα, ενώ υπάρχει και… ανοιχτό το ζήτημα του συμβολαίου του.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι έτοιμος να μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ΑΕΚ. Ενας παίκτης που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, έγινε βασικός και έγινε και διεθνής με την Εθνική Ανδρών. Η Ενωση ήδη του έκανε μια πρώτη κρούση για πρόωρη επέκταση του

συμβολαίου του μέχρι το 2024. Ωστόσο, η απόσταση στο οικονομικό είναι σημαντική με τα τωρινά δεδομένα. Μάλιστα, πολύ μεγαλύτερη από ότι φανταζόντουσαν και οι δύο πλευρές πριν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Η ΑΕΚ του προσφέρει στην νυν πρόταση της 140.000, 180.000 και 220.000 ευρώ αντίστοιχα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Γαλανόπουλος (ακολουθεί και ειδικό πρόγραμμα επανένταξης) τόνισε ότι δεν μπορεί να υπογράψει με αυτή την πρόταση. Κάτι το οποίο σας αποκάλυψε το Sportime από τις 4 Αυγούστου τόσο στην εφημερίδα, όσο και στο site. Που φτάσαμε τώρα μετά από τόσες ημέρες; Ο παίκτης έχει μιλήσει με τους υπευθύνους της ομάδας και η ενημέρωση που έχει είναι ότι θα προπονείται με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται σε πρώτη φάση για τον τελικό της 30ης Αυγούστου. Και μετά από τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Ολυμπιακό… βλέπουμε. Ισως με μια νέα προσέγγιση, έχουμε εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γαλανόπουλος-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πρώτη κουβέντα με ΑΕΚ με… απόσταση

Ετσι, για την ώρα ο Γαλανόπουλος είναι στον… αέρα. Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ κάτι αντίστοιχο είχε κάνει η ΠΑΕ και με τον Γιάννη Ανέστη τον Νοέμβριο του 2017 και με τους Βασίλη Λαμπρόπουλο, Τάσο Μπακασέτα και Αντρέ Σιμόες μετά από ένα χρόνο. Και τελικά Ανέστης-Λαμπρόπουλος δεν έπαιξαν ξανά με την φανέλα της ΑΕΚ, ενώ Μπακασέτας και Σιμόες σε νέες συζητήσεις ανανέωσαν τα συμβόλαια τους με τους «κιτρινόμαυρους».

Ετσι, μετά την μεγάλη απώλεια του Νταμιάν Σιμάνσκι και τον Κώστα Γαλανόπουλο… εκτός η ΑΕΚ διαθέτει για τον άξονα της τους Αντρέ Σιμόες, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, ενώ έχει μπει με την ομάδα και ο νεαρός Φοίβος Μπότος.

Το άρθρο Γαλανόπουλος: Υπάρχει… θέμα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα