Έτερος Εγώ – Κάθαρσις: Τα «σπάει» ο νέος κύκλος

Το Έτερος Εγώ ξανά στις οθόνες μας… Την Παρασκευή (11/12) έκανε πρεμιέρα ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς, που ονομάζεται «Κάθαρσις».

Όποιος δεν πρόλαβε να δει σε back to back τα νέα επεισόδια θα έχει την ευκαιρία να το κάνει στη συνέχεια. Όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV Plus. Από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, το «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.00 και στο COSMOTE

SERIES HD.

Από εκεί και πέρα, αξίζει κανείς μέσα στην καραντίνα να δει τη συγκεκριμένη σειρά. Ειδικά εάν έχετε δει την ταινία και τον προηγούμενο κύκλο (Χαμένες Ψυχές), θα σας αρέσει και αυτός ο κύκλος. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Για μία ακόμη φορά υπάρχει σασπένς, αρκετές ανατροπές και μία μεγάλη αποκάλυψη λίγο πριν το φινάλε. Παράλληλα, το τέλος μας προδιαθέτει πως θα πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον και κάποιον ακόμη κύκλο, αφού μένουν ανοιχτές εκκρεμότητες…Το άρθρο Έτερος Εγώ – Κάθαρσις: Τα «σπάει» ο νέος κύκλος εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα