ΕΣΑΚΕ: Ψηφοφορία κατά βούληση στην ΕΟΚ

16:36 5/4/2021 - Πηγή: Sportime
Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσουν τα τρία μέλη της Λίγκας που συμμετέχουν στο Δ.Σ της ΕΟΚ ενόψει της συνεδρίασης της Τρίτης (6/4).

Το σημαντικό που βγήκε ήταν ότι τα μέλη του ΕΣΑΚΕ που συμμετέχουν στη ψηφοφορία για

να συγκροτηθεί σε σώμα το Δ.Σ της ΕΟΚ θα ψηφίσουν κατά βούληση. Δεν υπάρχει δηλαδή κοινή γραμμή για τους τρεις τους.

Υπενθυμίζουμε ότι στην επεισοδιακή συνεδρίασης της Δευτέρας, ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής ψήφισε υπέρ του Γιώργου Βασιλακόπουλου ενώ ο εκπρόσωπος του Προμηθέα, Χρήστος Μήλας, υπέρ του Φάνη Χριστοδούλου.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ψήφισε λευκό.

Στη ψηφοφορία της Δευτέρας (5/4) η συνεδρίαση διακόπηκε κι ενώ οι ψήφοι ήταν 9-8 υπέρ του Γιώργου Βασιλακόπουλου, μόλις ήταν έτοιμος να ψηφίσει ο Ιωάννης Καλαϊτζάκης. Ο τελευταίος μόλις είχε αντικαταστήσει τον Νίκο Φιλίππου που είχε παραιτηθεί την Δευτέρα (5/4) το πρωί.

Ο κ.Βασιλακόπουλος τόνισε ότι δεν είχε δικαίωμα ψήφου καθώς δεν είχαν ετοιμαστεί οι διαδικασίες για να ψηφίσει. Οι υπόλοιποι αντέδρασαν, έπεσε και το zoom (!) και τελικά η συνεδρίαση και η ψηφοφορία θα επαναληφθούν την Τρίτη (6/4) στις 13:00

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα