ΑΡΗΣτος: Απόλαυση ο Σαντέ Σίλβα – Στο Xαριλάου «κλειδώνει» την Ευρώπη!

15:57 5/4/2021 - Πηγή: Sportime
ΑΡΗΣτος: Καταπληκτική μπαλιά στο 69ο λεπτό του Λούκας Σάσα που «κόβει» στη μέση τον πολύ καλά οργανωμένο Αστέρα Τρίπολης, «πετάγεται σαν βέλος» ο Σάντε Σίλβα, διανύει ταχύτατα σχεδόν το μισό γήπεδο, τη στιγμή που δεν μπορούν να τον φτάσουν οι αντίπαλοι που τον κυνηγούν, περνάει τον τερματοφύλακα, φρενάρει και στέλνει με άνεση τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 για τον ΆΡΗ!

ΑΡΗΣτος: Κοντρολάρει τη μπάλα ο Σαντέ Σίλβα περίπου στο κέντρο του γηπέδου έχοντας πλάτη την αντίπαλη εστία και κολλημένο πάνω του έναν αντίπαλο, γυρνάει και βγάζει

μόνο του με εξαιρετική πάσα ασίστ τον Δημήτρη Μάνο που γρήγορα φεύγει μέτωπο με τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλασάρει άψογα κάνει το 2-0 και η δουλειά τελείωσε πριν αρχίσει το τετράλεπτο των καθυστερήσεων.

Μετά από ένα κακό, κάκιστο πρώτο ημίχρονο με παίκτες που «μείνανε» μάλλον στις προηγούμενες μέρες ξεκούρασης, λόγω της δεκαπενθήμερης διακοπής για την Εθνική ομάδα, παίκτες που δεν είχαν πάθος, παίχτες που δε μπορούσαν να κάνουν μια φάση, ο ΑΡΗΣ έπαιξε σαν ΑΡΗΣ μόνο στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε την νίκη που ήθελε.

Ο Άκης Μάντζιος που παραδέχθηκε ότι το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού ίσως ήταν απ’ τα χειρότερα ημίχρονα της φετινής σεζόν, μάλλον στην ανάπαυλα στ’ αποδυτήρια «ξύπνησε» τους παίκτες του και τους έδωσε να καταλάβουν ότι πρέπει να προσπαθήσουν πολύ περισσότερο για να κερδίσουν τον πολύ καλό Αστέρα Τρίπολης.

Αυτό φάνηκε απ’ τις αρχές του δεύτερου ημίχρονου που ο ΑΡΗΣ ήταν πιο κινητικός πιο δραστήριος και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Με τις αλλαγές που έκανε ο κόουτς, που όπως αποδείχθηκε ήταν καθοριστικές, του Σαντέ Σίλβα και Δημήτρη Μάνου, ο ΑΡΗΣ πίεσε, έκανε αρκετές φάσεις πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, να πάρει τη νίκη και τους 3 βαθμούς για να παραμείνει στη δεύτερη θέση και να αυξήσει τη βαθμολογική διαφορά απ’ τους διώκτες του.

Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι ενώ στο πρώτο ημίχρονο οι κίτρινοι είχαν μόνο μια τελική κι αυτή με το καλό χτυπημένο φάουλ του Γκάμα, στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ είχε 13 τελικές τις 10 στην εστία!

Το παιχνίδι αυτό τελείωσε καλά για τον Θεό του πολέμου και δίδαξε όμως και κάποια πράγματα. Καταρχάς έδειξε ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και κανένα παιχνίδι αν δε παίξεις δυνατά και δεν είσαι συγκεντρωμένος δεν το κερδίζεις. Μετά έδειξε ότι σε ένα ματς που δεν ξεκινάει καλά με ένα δύσκολο αντίπαλο ο ΑΡΗΣ έχει τη ποιότητα, έχει βάθος στον πάγκο, που ο προπονητής του ξέρει να το διαχειρίζεται και να παίρνει στο τέλος αυτό που θέλει.

Αυτό το ματς έδειξε το ποσό μεγάλωσε η ομάδα. Έδειξε ότι ξέρει να κερδίζει ακόμη κι αν δεν είναι οι περισσότεροι παίκτες του στη καλή τους μέρα. Έχει παίχτες που έρχονται απ’ τον πάγκο και είναι ικανοί να αλλάξουν τα δεδομένα. Ένας τέτοιος, για παράδειγμα, ο Σαντέ Σίλβα και τα 4 γκολ που έβαλε φέτος τα βάλε ως αλλαγή!

Σημασία πλέον έχει ότι ο ΑΡΗΣ έκανε ένα ακόμη βήμα για να τελειώσει τη σεζόν όπως θέλει.

Ήδη έχει μια βαθμολογική διαφορά απ’ τους άλλους που τον καθιστά απόλυτο φαβορί όχι μόνο για την εξασφάλιση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη αλλά για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που αφενός θα του ανεβάσει το Πρεστίζ και αφετέρου θα είναι η βάση του πλέον για τους στόχους της επόμενης σεζόν!

Επόμενο ματς με ΑΕΚ στο Βικελίδης. Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός καμία χαλάρωση επειδή η ΑΕΚ είναι ομολογουμένως σε πολύ κακή κατάσταση ειδικά μετά την συντριβή της απ’ τον Ολυμπιακό και βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω στη βαθμολογία.

Ο ΑΡΗΣ που είναι καλύτερος απ’ την ΑΕΚ σε όλη τη σεζόν, πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος να παίξει όπως ξέρει όπως το ‘κανε και στο ΟΑΚΑ, και να κερδίσει το ματς που κατά 99% θα «κλειδώσει» το θέμα Ευρώπη.

Όλα λοιπόν εξαρτώνται απ’ τον Θεό του πολέμου που βρίσκεται σε καλό δρόμο που είναι όμως ακόμη «ανηφορικός»…

Με τιμή,

ΑΡΗΣτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΗΣτος: Στο Καραϊσκάκη φάνηκε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο Άρης!

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα