Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Τέλος η Ευγενία – Η Ελπίδα μαθαίνει τα πάντα για τον πυροβολισμό και τα λέει στον Ιάσονα

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά Έρωτας φυγάς που έχει συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Open ξεκίνησε δυναμικά και σαρώνει στην τηλεθέαση, σημειώνοντας θρίαμβο στα νούμερα.

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Τέλος η Ευγενία – Η Ελπίδα μαθαίνει τα πάντα για τον πυροβολισμό και τα λέει στον Ιάσονα

Η Ουρανία προσπαθεί να προσεγγίσει φιλικά την Αλεξάνδρα, όμως αυτό αποτελεί μία νέα απειλή για τη Μαργέτα που ανησυχεί για τις προθέσεις της.

Η Παναγιώτα από την άλλη αποκαλύπτει στη Ρηνιώ όλη την αλήθεια για τον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας από την Ευγενία, μεταφέροντας όσα η ίδια άκουσε στη συζήτηση με τη Νότα.

Οι σχέσεις Μαργέτας – Ιάσονα είναι τεταμένες και μία απρόσμενη πρόταση που δέχεται η πρώτη, θα οξύνει το κλίμα του γιου της με τον Μάρκο.

Η Ελπίδα έρχεται αντιμέτωπη με το μεγάλο μυστικό του πυροβολισμού της Αλεξάνδρας και άμεσα, για δικό της όφελος φυσικά, αποκαλύπτει τα πάντα στον Ιάσονα.

Ο ίδιος προσπαθεί να διασταυρώσει την πληροφορία μέσω της χωροφυλακής. Μέσα από την έρευνα προκύπτει το όνομα του κατόχου το όπλου και οι αρχικοί ισχυρισμοί της Αλεξάνδρας επιβεβαιώνονται.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Έρωτας Φυγάς αλλά και από όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Ευγενία πιάνει στα πράσα Μάρκο – Αλεξάνδρα;

Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: Χωρισμός βόμβα – Τέλος μετά από 10 χρόνια

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Γιάννης – Νεκρός μετά απο τσακωμό με τον Πέτρο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα