Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στα Γιάννενα – Ελλείψεις για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ!

Ιδανικά έχει αρχίσει φέτος τη χρονιά του ο Ολυμπιακός, που με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του, δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα.

Οι Πειραιώτες, έχουν παίξει αρκετά καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, ωστόσο ακόμα έχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης.

Μετά από ένα αρκετά εύκολο πρόγραμμα λοιπόν, με συνεχόμενα παιχνίδια στην Αττική και αυξημένης δυσκολίας αυτό με την ΑΕΚ που ήρθε 1-1 και φυσικά τη μεγάλη

νίκη με 4-1 κόντρα στον Άρη, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον πρώτο επαρχιακό αγώνα του.

Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δείξουν ότι και οι εκτός έδρας αναμετρήσεις δεν τους τρομάζουν και να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Σε μία έδρα μάλιστα, που πέρσι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 και τελικά ισοφαρίστηκαν σε 2-2 πετώντας έτσι, του τρεις βαθμούς της νίκης.

Ολυμπιακός: Αρκετά προβλήματα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ!

Η δοκιμασία θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, αφού ο Ολυμπιακός και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, θα έχουν να διαχειριστούν, απουσίες και προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός, άφησε εκτός τον Παναγιώτη Ρέτσο, τον πιο φορμαρισμένο αμυντικό του, που δεν είχε χάσει λεπτό, λόγω ενοχλήσεων.

Ενώ ούτε ο Βιθέντε Ιμπόρα, ούτε ο Γκουστάβο Σκάρπα θα δώσουν το παρών στο γήπεδο των Ιωαννίνων, αφού και αυτοί έχουν προβλήματα τραυματισμών.

Μαζί με τον Ρέτσο όμως, άλλη θα είναι η μεγάλη απουσία του Ολυμπιακού, αφού ο Έσε δεν κατάφερε να ακολουθήσει την αποστολή.

Ο Αργεντινός είναι το… μηχανάκι του κέντρου της ομάδας του Πειραιά και κάνει σε κάθε παιχνίδι αθόρυβη δουλειά, ξεχωρίζοντας από τους συμπαίκτες του.

Σίγουρα έχουμε και αρκετούς παίκτες που… χτυπούν ενδεκάδα, με τα πιο τρανά παραδείγματα να είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε και ο Στέφαν Γιόβετιτς.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Στουρνάρας, Ορτέγα, Φρέιρε, Ντόι, Κίνι, Ροντινέι, Πορόζο, Καμαρά, Φορτούνης, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιέλ, Ποντένσε, Μπρνιτς, Σολμπάκεν, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα