Επιστρέφει ο Κωνσταντέλιας – «Γέρασε» ο Ιμπόρα – Προβληματισμός με Παλάσιος!

Όπως κάθε Κυριακή έτσι και σήμερα, τα Παρασκήνια του Sportime πρωταγωνιστούν και την τιμητική τους έχουν οι Γιάννης Κωνσταντέλιας, Βιθέντε Ιμπόρα και Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Αρχικά πάμε στον ΠΑΟΚ όπου ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ, αν όχι το μεγαλύτερο που έχει η ομάδα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δείχνει πολλά μέσα στο γήπεδο, ωστόσο έχει ακόμα τα θέματα, που έχει ένα παιδί της ηλικίας του.

Αρκετά μεγάλο θέμα προέκυψε με τον ίδιο πρωταγωνιστή όσον αφορά την Εθνική Ελλάδας

και τις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ που τον είχε εκτός.

Μάλιστα σχολιάστηκε από πάρα πολλούς και από διαφορετικές ομάδες. Πλέον φαίνεται όμως ότι τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν και σύντομα θα φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Από κει και πέρα, πάμε στον Βιθέντε Ιμπόρα, που έφερε ο Ολυμπιακός με τις ευχές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και του Αντόνιο Κορδόν.

Σίγουρα από εμπειρία ξεχειλίζει, έχοντας πάνω από 400 παιχνίδια στη La Liga και κατευθύνει απίστευτα τους συμπαίκτες του, εντός και εκτός αποδυτηρίων.

Πλέον πάντως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοιους ρυθμούς συνεχόμενων παιχνιδιών και ήδη γίνονται ενέργειες για τη θέση του.

Τέλος, ο φετινός Σεμπαστιάν Παλάσιος δείχνει ότι πρέπει να ανεβάσει πολύ την απόδοση του, αφού ο Παναθηναϊκός τον χρειάζεται.

Μπορεί να έφερε τη νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ένα σημαντικό διπλό, ωστόσο είναι ο λιγότερος παραγωγικός εξτρέμ που Γιοβάνοβιτς.

Αν δεν φτάσει σε άλλα επίπεδα θα αρχίσουν γκρίνιες, αφού παίκτης με το δικό του συμβόλαιο, χρειάζεται άλλα στάνταρ.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιστρέφει, Κωνσταντέλιας – Γέρασε, Ιμπόρα – Προβληματισμός, Παλάσιος,epistrefei, konstantelias – gerase, ibora – provlimatismos, palasios