Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ο διάδοχος»

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (17/10) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τον διάδοχο του Τσάβι Ρόκα στον Παναθηναϊκό.

*Ο διάδοχος – Ο Γιούργκεν Κόλερ ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για τον νέο τεχνικό διευθυντή, όπως αποκάλυψε το Sportime.gr.

*Αποκαλύψεις Μπόλονι για τις συζητήσεις με τον Αλαφούζο – Ποιο το προφίλ του 55χρονου Γερμανού – Επίσημο το τέλος με τον Τσάβι Ρόκα.

*Θρύλος – Με buzzer beater

του Χάρισον ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Μακάμπι – Ηγέτης ο Σπανούλης που έγινε ρέκορντμαν εύστοχων σουτ – Σπουδαίος Μάρτιν, καθοριστικός ο Βεζένκοφ.

*Κίνδυνος – Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να έχει δεύτερη σερί απώλεια βαθμών, με τον Ατρόμητο – Μπρούμα, Πέπε στην αποστολή, εκτός ο Βινάγκρε – Το άλμα του Καμαρά – Αλ. Χρηστάκος: Η σκληρή δοκιμασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (17/10)

*Διπλή «μάχη» – Ο ΠΑΟΚ είναι σε διαπραγματεύσεις με Βιεϊρίνια και Καγκάβα – Τα δεδομένα για τις δύο περιπτώσεις – Τι γίνεται με το συμβόλαιο του Ελ Καντουρί – Αισιοδοξία Μπαλτάκου για αθώωση, στο θέμα με την Ξάνθη, βάσει της απόφασης του CAS.

*Εφιάλτης – Ο Ινσούα υπέστη θλάση και ο Κάρερα έχει μία ακόμα απώλεια, στις ήδη πολλές για τα ματς με ΠΑΟΚ, Μπράγκα – Οι δοκιμές του Ιταλού τεχνικού για το ντέρμπι.

*Στη Βουλή η αποκάλυψη του Sportime για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ με ερωτήσεις στους αρμόδιους υπουργούς από ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ.

*Αποκάλυψη – Μόνο η πρώτη θέση κρατάει τον Φαν΄τ Σχιπ στην Εθνική.

Το άρθρο Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ο διάδοχος» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα