Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Μανταλονάτα»

Διαβάστε σήμερα (20/9) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτο θέμα τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού.

*Μανταλονάτα – Στα ίσια, παλικαρίσια και με κορυφαίο τον αρχηγό της, που σκόραρε όπως και ο Λιβάια, η ΑΕΚ νίκη στο Αγρίνιο και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

*Ο Βράνιες τελείωσε την επιστροφή του – Σπουδαίος ο Τσιντώτας, έπιασε πάλι πέναλντι – Γ. Χωριανόπουλος: Σιγά την είδηση.

*Επιμένει για Μπουφάλ – Ο Ολυμπιακός

παλεύει σταθερά για τον παιχταρά της Σαουθάμπτον – Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Ρεν για Σα – Σενάριο από Ισραήλ για πρόταση για τον μπακ της Μπεϊτάρ, Κοντέ. To μήνυμα του Μαρτίνς σε Σεμέδο, τον έβαλε σε σκέψεις ο Φορτούνης – Δ. Μαργωμένος: Όταν έχεις ποιότητα στον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (20/9)

*Από την Μπαρτσελόνα στον ΠΑΟΚ – Ο «Δικέφαλος» συμφώνησε με τους Καταλανούς για τον δανεισμό του 22χρονου μπακ, Μούσα Βαγκέ – Επίσημα στη Μίντλεσμπρο ο Άκπομ.

*Αυτούς τσεκάρει – Σε ποιου παίκτες θα ρίξει τις περισσότερες ματιές ο Πογιάτος στο σημερινό φιλικό του «τριφυλλιού» με τον Λεβαδειακό (18:30, Παναθηναϊκός TV, CS9).

ΑΕΚ επικράτησε 87-77 του Παναθηναϊκού σε φιλικό – Πήρε Ντάριον Άτκινς η «Ένωση» – Το Sportime εξηγεί γιατί ο Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP.

Το άρθρο Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Μανταλονάτα» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα