ΠΑΟΚ: Σκληρές διαπραγματεύσεις για Τσόλακ

Ο ΠΑΟΚ δίνει…μάχη τις τελευταίες ώρες, για να κλείσει τον Αντόνιο Τσόλακ, καθώς πάγωσαν οι άλλες περιπτώσεις που ήταν πιο πάνω στη λίστα του.

Οι ασπρόμαυροι πιέζονται πλέον και από τον χρόνο, καθώς έχουν μπροστά τους τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις με την Κράσονταρ που είναι από τις ιστορικότερες για αυτόν, καθώς θα κρίνουν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Το μεγάλο πρόβλημα, στη περίπτωση

του Τσόλακ, που ήταν και η αιτία που δεν βρισκόταν στις πρώτες επιλογές αλλά πάντα στα υπόψιν, ήταν και παραμένει, το κόστος της μεταγραφής και κυρίως οι υψηλές απαιτήσεις της Ριέκα.

Οι Κροάτες ζητούν ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ που είναι αρκετά μεγάλο.

Στον δικέφαλο που είναι πεπεισμένοι για την αξία του 27χρονου φορ, προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις της ομάδας του κι οι διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ώρες έχουν κορυφωθεί.

Στην Τούμπα ταυτόχρονα μιλούν και με άλλες περιπτώσεις κυρίως για δανεισμό (δεν αποκλείεται λοιπόν κάποια έκπληξη) αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν έχουν και πολύ χρόνο…

Θυμίζουμε ότι το Sportime αποκάλυψε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τσόλακ στις 12 Αυγούστου αλλά ακόμη τότε, ήταν πολύ νωρίς για να προχωρήσει κάτι καθώς δεν υπήρχε οριστική συμφωνία για την πώληση του Τσούμπα Άκπομ.

Το άρθρο ΠΑΟΚ: Σκληρές διαπραγματεύσεις για Τσόλακ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα