Απαγωγή Μαρκέλλας: Βανδαλισμοί στο σπίτι της 33χρονης κατηγορούμενης – Τι έγραψε ο δικηγόρος της

Καταγγελία ότι άγνωστοι βανδάλισαν το διαμέρισμα της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου, η οποία κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, έκανε ο δικηγόρος της πρώτης, Βασίλης Νούλεζας, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

Όπως γράφει ο κ. Νούλεζας στη σχετική ανάρτηση, ενώ υπήρξε συνεννόηση με το δικηγόρο του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος για να εκκενωθεί το τελευταίο, όταν ο εξουσιοδοτημένος υπάλληλος

πήγε να παραλάβει τα πράγματα της 33χρονης, διαπίστωσε ότι αυτά είχαν καταστραφεί με σφοδρά χτυπήματα.

Ο κ. Νούλεζας κάνει λόγο για προσχεδιασμένη ενέργεια εκδίκησης και ότι πρόκειται να υποβληθεί μήνυση.

Στη σχετική ανάρτηση αναφέρεται: «Βανδαλισμός από άγνωστους στο διαμέρισμα της κατηγορούμενης 33χρονης Ειρήνης ΜΟΥΡΘΟΥ για την απαγωγή της 10χρονης μαθήτριας.

Βανδαλίστηκε κυριολεκτικά το διαμέρισμα της προφυλακισμένης 33χρονης Ειρήνης ΜΟΥΡΘΟΥ που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης ανήλικης μαθήτριας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Αυτό διαπίστωσε πριν λίγες ημέρες ο εξουσιοδοτημένος υπάλληλος να παραλάβει τα κινητά πράγματα της (πλυντήριο, τηλεόραση, έπιπλα, οικοσκευή, ρούχα, υποδήματα, κοσμήματα και προσωπικά είδη), προκειμένου να εκκενωθεί και να παραδοθεί στον ιδιοκτήτη το διαμέρισμα που είχε σχεδόν καταστραφεί με σφοδρά κτυπήματα.

Αντίκρυσε εικόνα αποκαρδιωτική ολοκληρωτικής καταστροφής.

Να σημειωθεί ότι κλειδιά του διαμερίσματος έχουν ο ιδιοκτήτης (εκμισθωτής) και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών για απόδοση του μισθίου στον ιδιοκτήτη.

Ο δικηγόρος και συνήγορος υπεράσπισης της κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ εξοργισμένος δήλωσε ότι πρόκειται αναντίρρητα για κακόβουλη προσχεδιασμένη ενέργεια εκδίκησης, για την οποία θα υποβληθεί άμεσα μηνυτήρια αναφορά στις Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες που εισέβαλαν στην οικία της.

Ενώ θα ενημερωθεί η κ. ανακρίτρια του 1ου Τακτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης για το συμβάν αυτό υποψιάζομαι ποιοι άγνωστοι ενήργησαν έτσι βάναυσα, μανιωδώς με ποια κίνητρα, όμως θα περιμένουμε την αναλυτική καταγραφή και εκτίμηση των προκληθεισών σημαντικών εκτεταμένων ζημιών αρκετών χιλιάδων € στα κινητά πράγματα την περιουσία της μεγάλης αξίας και τα αποτελέσματα της έρευνας.

Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη είναι απόρροια αποτέλεσμα των υπερβολών και συντονισμένης επίθεσης σε βάρος της στοχοποιημένης εντολέως μου από τα ΜΜΕ και τους δικηγόρους της οικογένειας, πριν ακόμη λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Αυτός είναι δυστυχώς ο νομικός πολιτισμός μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μητέρα Μαρκέλλας: «Δεν ήμασταν φίλες με τη γυναίκα που άρπαξε το παιδί μου»

Το άρθρο Απαγωγή Μαρκέλλας: Βανδαλισμοί στο σπίτι της 33χρονης κατηγορούμενης – Τι έγραψε ο δικηγόρος της εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα