Διαιτησία – αποκλειστικό: Σοκ! Απειλές κατά της ζωής του Παπαπέτρου και της οικογένειας του!

Σοκ στην διαιτησία! Απείλησαν τον Τάσο Παπαπέτρου, την γυναίκα του, το παιδί του, ακόμα και τον πατέρα του μετά το Βόλος – Ολυμπιακός!

Και πιο κάτω πάει και θα πάει και πιο κάτω! Απίστευτο και όμως ελληνικό! Απειλές κατά της ανθρώπινης ζωής για ένα πέναλτι, για ένα οφσάιντ ή για ένα γκολ!

Ο Τάσος Παπαπέτρου δέχθηκε απειλές τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του! Ακόμα και για το τριών χρονών παιδί του!

Σοκαριστικά πράγματα, με τον Αθηναίο διαιτητή

να έχει ήδη ενημερώσει την Αστυνομία για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες και τα οποία ενδεχομένως και να συνδέονται – μπορεί και όχι – με τα όσα έγιναν στο ΒόλοςΟλυμπιακός. Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του Sportime για την κατάσταση που έχει ξεφύγει και το κακό που δεν θα αργήσει να συμβεί!

Άγνωστοι του έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα οτι θα τον βρουν όπου κι αν πάει, τόσο εκείνον όσο και την σύζυγο του, το παιδί του, αλλά και τον πατέρα του, πρώην διαιτητή!

«Θα σε σκοτώσουμε. Και εσένα και τη γυναίκα σου και το παιδί σου και τον πατέρα σου. Οπου και να πάτε θα σας βρούμε και θα σας θάψουμε», το μήνυμα που πήρε ο Παπαπέτρου, ο οποίος όπως προαναφέραμε έχει ενημερώσει τόσο την Αστυνομία, όσο και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας!

Το οξύμωρο ήταν τον αποκάλεσαν μέχρι και… τσιράκι του Μελισσανίδη, αν και ο Παπαπέτρου έχει να σφυρίξει παιχνίδι της Ένωσης τρία χρόνια!

Μάλιστα μετά το Ατρόμητος – Ολυμπιακός τον Ιανουάριο του 2021, πληροφορίες ήθελαν την ΑΕΚ να ζητά τον καρατομηση Παπαπέτρου από τους πίνακες διαιτησίας, αλλά επειδή ήταν διαιτητής FIFA δεν το κατάφερε.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα