Άλλαξε ξανά όλη την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου για το ματς κόντρα στη Λαμία

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία σήμερα (4/12, 18:00), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προχωράει για ακόμα ένα παιχνίδι σε πολλές αλλαγές.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να μείνουν σε τροχιά κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Super League, ενώ και οι φιλοξενούμενοι θέλουν να «πατήσουν» για τα καλά στην εξάδα.

Ο Δικέφαλος σε σχέση

με το ματς κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα έχει μόλις τρεις παίκτες ίδιους στην ενδεκάδα του, με τον Ρουμάνο τεχνικός να προχωράει σε οκτώ αλλαγές στο πλαίσιο της ειδικής διαχείρισης λόγω του απαιτητικού προγράμματος. Κοτάρσκι, Τάισον και Ράφα Σοάρες είναι οι μοναδικοί που παίζουν και πάλι.

Ο Κοτάρσκι κάθεται κάτω από τα δοκάρια, με τον Μιχαηλίδη, Έκονγκ, Ρ. Σοάρες και Σάστρε να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Σβαμπ και Τσιγγάρας βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, ενώ η μεσοεπιθετική τριπλέτα αποτελείται από τους Κωνσταντελια, Ντεσπόντοφ και Τάισον, με τον Μπράντον Τόμας να βρίσκεται στην κορυφή.

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας #PreGame #PamePAOKARA #PAOKLAM #FightBack #slgr #StoiximanSuperLeague #stoiximan #varagons @Stoiximan pic.twitter.com/6ae037jIWp

PAOK FC (@PAOK_FC) December 4, 2023

Οι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ – Λαμία

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Έκονγκ, Μιχαηλίδης, Ρ. Σοάρες, Σάστρε, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τόμας

Λαμία: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλο, Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλο, Κορνέζο, Σλίβκα, Τζανδάρη, Σαντάνα, Τσιλούλη, Μαρτίνεθ και Καρλίτος.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα