Διαιτησία – αποκλειστικό: Η ατάκα του 4ου, όταν ο Μαρτίνς ρώτησε τι γράφουν τα ΜΜΕ και ο διάλογος με τον παρατηρητή, μετά τη λήξη του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ!

Ο Μαρτίνς που ρώτησε τι γράφουν τα ΜΜΕ για την διαιτησία του, η ατάκα του 4ου και ο διάλογος που είχε με τον Κουκουλάκη!

Το παιχνίδι στη Λεωφόρο έχει τελειώσει. Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2, Mετά από διάφορα εντός του αγωνιστικού χώρου με πρωταγωνιστή τον Λουτσέσκου, η διαιτητική ομάδα έχει αποσυρθεί στα αποδυτήρια της.

Εκεί, όπως αποκάλυψε το Sportime, o Τιάγκο Μαρτίνς απορούσε για τον λόγο που προκλήθηκε τέτοιος χαμός! Ρώτησε και τον

VAR, μήπως έχασε κάποια φάση, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική.

Ο Πορτογάλος μη γνωρίζοντας την ελληνική γλώσσα, αναρωτήθηκε τι γράφουν τα ΜΜΕ για το παιχνίδι και για εκείνον. Ρόλο μεταφραστή ανέλαβε ο 4ος Περράκης. «Πρώτο θέμα είσαι», του είπε αστειευόμενος, με τον Μαρτίνς να τον κοιτάει και πάλι απορημένος και χαμογελαστός, αδυνατώντας να καταλάβει τους λόγους.

Το ίδιο ύφος είχε και όταν μπήκε στα αποδυτήρια ο παρατηρητής διαιτησίας, Μιχάλης Κουκουλάκης. Ο οποίος του μετέφερε οτι «δεν έκανες κάποιο σοβαρό λάθος». Ο Κρητικός τον ρώτησε αν τον δυσκόλεψε το παιχνίδι.

«Όχι. Ήταν ένα νορμάλ παιχνίδι σαν εκείνα που παίζω στην Πορτογαλία. Πέρα από την ατμόσφαιρα που ήταν ιδιαίτερη». Όσον αφορά στην απόδοση του πρόσθεσε ότι «δεν θεωρώ οτι έκανα κάποιο σημαντικό λάθος. Οκ, ίσως σε κάποια φάουλ που έδωσα ή έχασα. Αλλά μέχρι εκεί. Γιατί αντιδρούν έτσι;».

Ο Κουκουλάκης προσπάθησε να του εξηγήσει οτι η κατάσταση έτσι είναι στην Ελλάδα και μόνο οι Έλληνες διαιτητές την γνωρίζουν.

Διαιτησία: Δεν είπαν τίποτα στον Μαρτίνς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια!

Πέρα από όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έδωσαν συνέχεια εντός χώρου των αποδυτηρίων. Πέρα από κάποιες διαμαρτυρίες στο ημίχρονο για κάποια φάουλ, στο τέλος ουδείς μίλησε στον Πορτογάλο διαιτητή. Δεν αναφέρθηκε το παραμικρό από πλευράς δικεφάλου του βορρά. Μόνο ο Γιάννης Παπαδημητρίου μίλησε στους διαιτητές, δίνοντας τους συγχαρητήρια.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα