Διαιτησία – αποκλειστικό: Έξαλλος αλλά όχι (μόνο) με τον διαιτητή ο Λουτσέσκου – Με αυτόν «τρελάθηκε» και τον κρατούσαν!

Με τη διαιτησία τα είχε ο Λουτσέσκου, αλλά με άλλον και όχι με τον διαιτητή βγήκε εκτός εαυτού μετά το τέλος του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ!

Απίστευτο! Ο Λουτσέσκου μετά το τριπλό σφύριγμα του Τιάγκο Μαρτίνς, κατευθύνθηκε προς τον διαιτητή, αλλά τελικά είπε ελάχιστα στον Πορτογάλο ρέφερι, γι’ αυτό και ο τελευταίος δεν του έβγαλε 2η κίτρινη κάρτα! Άλλωστε όπως προκύπτει από το φύλλο αγώνα, για το οποίο είναι σε θέση να γνωρίζει τι γράφει, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το σκηνικό στο τέλος του αγώνα!

Ο Μαρτίνς πάντως απορούσε και χαμογελούσε στα αποδυτήρια, με όσα είδε!

Δεν ήταν μόνο η διαιτησία που προκάλεσε την έκρηξη του! Στη διαδρομή ο έξαλλος Λουτσέσκου συνάντησε τον Σένγκεφελντ. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» του ζήτησε τον λόγο γιατί την «πέφτει» στον διαιτητή αφού ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος!

Ο Ρουμάνος τεχνικός από την πλευρά του, του είπε ως αρχηγός να ασχολείται με την ομάδα του και με τους συμπαίκτες του και όχι με εκείνον!

Στη συνέχεια ο στόπερ του Παναθηναϊκού κατευθύνθηκε και κάθισε μόνος του στον πάγκο της ομάδας του. Εκεί παίχτηκε το δεύτερο ημίχρονο, με τον Λουτσέσκου να… ψάχνεται για συνέχεια στην διαμάχη. Εκεί αναμείχθηκε και ο Γιοβάνοβιτς που προσπάθησε να τον ηρεμήσει για να λήξει το επεισόδιο του προπονητή του ΠΑΟΚ με τον ποδοσφαιριστή του!

Μάλιστα, άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να πέσουν οι τόνοι, ζήτησαν από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να πουν στον Σένγκεφελντ να φύγει.

«Πάρτε τον μέσα στα αποδυτήρια να ηρεμήσει η κατάσταση και να λήξει το θέμα».

Οι άνθρωποι των γηπεδούχων το αρνήθηκαν. «Στο γήπεδο μας θα πάρουμε τον ποδοσφαιριστή μας να τον πάμε στα αποδυτήρια; Να μπει μέσα ο δικός σας».

Η συνέχεια είχε δηλώσεις για Τρίπολη, ΟPAP Arena, διαφθορά και σπρώξιμο σε συγκεκριμένη ομάδα για να πάρει το πρωτάθλημα!

Εκτονώθηκε ποικιλοτρόπως ο Λουτσέκου!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα