Χίμκι: Χάνει τους τελικούς ο Τίμα (pic)

16:00 3/6/2019 - Πηγή: Sportime

Πολύ άσχημα νέα για τη Χίμκι, αφού όπως έγινε γνωστό ο Γιάνις Τίμα, τραυματίστηκε και αναμένεται να χάσει τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Λετονός παίκτης, από τη στιγμή που ήρθε από τον Ολυμπιακό, έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοήθησε την ομάδα του να φτάσει μέχρι εδώ.

Ο Τίμας όπως ανακοίνωσε η ίδια η Χίμκι, έχει υποστεί κάταγμα σε ένα δάχτυλο του ποδιού

του, κάτι που τον κρατάει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Έτσι στους τελικούς της VTB κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν θα μπορεί να ενισχύσει την ομάδα, που χάνει ένα εξαιρετικό… γρανάζι, που μπορεί να αλλάξει το ρυθμό με τα τρίποντα που πετυχαίνει.

Πλέον ο Ρίμας Κουρτινάιτις θα πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει το κενό του στο επιθετικό κομμάτι κυρίως, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ρωσική ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά φέτος από τραυματισμούς, αφού και ο Αλεξέι Σβεντ, έχασε μεγάλο κομμάτι της σεζόν, κάτι που φάνηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια της Euroleague.

В полуфинальной серии против УНИКСа Янис Тимма получил перелом большого пальца на правой ноге и не сможет помочь нашей команде в финальной серии против @cskabasket / @janis_timma will miss the @VTBUL Finals due to broken toe pic.twitter.com/J4128NYfYN

— BC Khimki (@Khimkibasket) June 3, 2019

The post Χίμκι: Χάνει τους τελικούς ο Τίμα (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα