Χιμένεθ: Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά…

17:57 5/4/2019 - Πηγή: Sportime

Τώρα, λοιπόν, που φαίνεται να επιστρέφει η κανονικότητα, η ομάδα να «αποκτά χαρακτηριστικά Χιμένεθ», ο Ισπανός να κερδίζει πόντους και η ΑΕΚ να κάνει ένα σερί θετικών εμφανίσεων, τώρα, λέω να παραμείνω ο… κακός της υπόθεσης.

Συγχωρήστε με, λοιπόν, αλλά εγώ ακόμη δεδομένο πως θα μείνει ο Μανόλο και του χρόνου, δεν το έχω. Kαι δεν το έχω ούτε από την πλευρά του συλλόγου, ούτε από την πλευρά του Ισπανού.

Κριτήριο, για πολλά και κυρίως από την πλευρά της διοίκησης, θα είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Αν δεν γίνει, όλα ξανά από

το μηδέν. Kαι πάλι όμως, όλα καλά να εξελιχτούν, ο Χιμένεθ θέλει συγκεκριμένα πράγματα προκειμένου να μην πάρει το καπελάκι του και φύγει ξανά.

Έχοντας αποδείξει -και πάλι- πράγματα, θα θέλει, επιτέλους να χτίσει αυτός, τη δική του ομάδα. Με δικά του υλικά, με δικές του επιλογές, με δικούς του παίκτες, με τη δική του φιλοσοφία, το δικό του στιλ. Και κάτι τέτοιο, τουλάχιστον στο μυαλό του Χιμένεθ, μόνο εξασφαλισμένο πως θα συμβεί -ακόμη και με ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου- δεν είναι.

Συνεπώς, προτείνω να μην βιαζόμαστε. Το συγκεκριμένο θέμα έχει πολλά επεισόδια ακόμη προτού καταλήξει σε happy end ή σε διαζύγιο…

The post Χιμένεθ: Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά… appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα