Power of LoveGala διαρροή spoiler 5/4: Αυτός φεύγει!

17:46 5/4/2019 - Πηγή: Sportime

Power of LoveGala διαρροή spoiler 5/4. Όπως κάνουμε πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ενημερώνουμε για να ξέρετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Πρόκειται για spoiler επεισοδίου που δεν έχει παιχτεί ακόμα στον αέρα. Κι απόψε έχουμε στο Power of Love υπάρχει και το Gala. Σε αυτό θα επικεντρωθούμε και στο ποιοι αποχωρούν. Όταν τελειώσετε το άρθρο θα ξέρετε με ασφάλεια αυτόν που αποχωρεί.

Παρασκευή σήμερα, άρα διπλό επεισόδιο στο Power

of Love. Το ένα το είδατε. Υπήρξε και ανάρτηση για το τι θα δούμε σήμερα. Με ενδιαφέρον τα παρακολουθήσαμε. Κλασικά η εκκίνηση ήταν με τους παίκτες να χορεύουν. Όλο και πιο ενδιαφέρον γίνεται αυτό με τους άνδρες να προσπαθούν να κάνουν επίδειξη. Μπορεί να μην ξέρουν ώρες ώρες να εκφραστούν, αλλά από χορό καλά τα πάνε (λέμε τώρα). Τα κορίτσια ασφαλώς καλύτερα τα πηγαίνουν.

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια βέβαια είχαμε και τις συζητήσεις μεταξύ των παικτών. Ρένια και Φάνος συνεχίζουν τη μεταξύ τους συζήτηση. Αλλά δεν φαίνεται να βγάζει κάπου το πράγμα. Ο Κύπριος παίκτης το προσπαθεί πολύ, ωστόσο η Ρένια απλά κολακεύεται. Για την ώρα. Μένει να φανεί πως θα αντιδράσει στο «πέσιμο» του νέου παίκτη.

Δείτε το βίντεο

Power of LoveGala διαρροή spoiler 5/4

Καλά όλα αυτά, αλλά το θέμα είναι ποιος αποχωρεί. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης αποχωρεί ο Αλέξανδρος. Το αναφέρουμε εκ νέου. Ο Αλέξανδρος θα την κοπανήσει. Αφού το κοινό αποφάσισε να τον αφήσει εκτός συνέχειας του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ο λόγος; Μα φυσικά όλη η ιστορία που είχε προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα. Με την Ιόλη φυσικά. Αποδείχθηκε πως έλεγε ψέματα ο Αλέξανδρος πως θέλει να την ακολουθήσει, ενώ φάνηκε να έχει και σχέση εκτός παιχνιδιού. Άρα… adios.

Δεν πρόκειται να δούμε όμως μόνο αυτά στο αποψινό Gala του Power of Love. Δηλαδή την αποχώρηση του Αλέξανδρου. Έχει πολλά ακόμα που θα μας συναρπάσουν. Παύλος Παπαδοπουλος και Ζένια ψηφίζονται και αγαπημένος παίκτης του κοινού θα βγει η Zένια. Αυτή είναι που θα πάρει και τα 2.500 ευρώ! Θα έχει και τσακωμό η υπόθεση όμως. Μεγάλο!

Power of LoveGala διαρροή spoiler 5/4

The post Power of LoveGala διαρροή spoiler 5/4: Αυτός φεύγει! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα