Τουτζιαράκης: «Το ματς της χρονιάς»

17:10 5/4/2019 - Πηγή: Sportime

Η Κύμη υποδέχεται το Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στην Basket League και ο Σταύρος Τουτζιαράκης χαρακτήρισε το ματς, ως παιχνίδι της χρονιάς.

Ο παίκτης της ομάδας της Κύμης, στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στο ματς, τονίζοντας πως είναι το σημαντικότερο της σεζόν, καθώς με νίκη θα έχουν εξασφαλίσει κατά 99% την

παραμονή τους στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Τουτζιαράκης στο blog του:

«Γεια σας φίλοι μου,

Η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος πέρασε, με εμάς δυστυχώς να μην καταφέρνουμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας έφτανε πολύ κοντά στην παραμονή. Ήμασταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικοί μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της λίγκας, αλλά κάποια λάθη και κάποιες μικρές λεπτομέρειες μας στέρησαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε.

Δεν θα σταθώ όμως περισσότερο στον προηγούμενο αγώνα. Μπροστά μας έχουμε μια αγωνιστική που μπορεί να κρίνει το ποιος θα βρίσκεται και του χρόνου στην Basket League. Υποδεχόμαστε στην Χαλκίδα την ομάδα του Ρεθύμνου, που είναι αυτήν την στιγμή ο άμεσος ανταγωνιστής μας για την παραμονή. Πρόκειται για μια ομάδα έμπειρη, με πολλά χρόνια στην κατηγορία, που έχει στο ιστορικό της πολλές παρουσίες στα play off.

Κάθε αγώνας είναι τελικός για εμάς, αλλά ο συγκεκριμένος ίσως είναι ο τελικός της χρονιάς. Η νίκη είναι μονόδρομος και θα την διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις! Έχουμε ένα βαθμολογικό προβάδισμα, αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μας είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας. Γνωρίζουμε λοιπόν ότι σε αυτήν την προσπάθεια μας θα έχουμε δίπλα μας τον φίλαθλο κόσμο που μας στηρίζει! Τώρα τον θέλουμε στο πλευρό μας πιο πολύ από ποτέ!!

Όλοι οι δρόμοι το Σάββατο οδηγούν στο κλειστό της Κανηθου! Σας περιμένουμε!».

The post Τουτζιαράκης: «Το ματς της χρονιάς» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα