Μπίσεσβαρ: «Το στυλ του Αμπέλ Φερέιρα»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στη Λαμία μίλησε για αρκετά ζητήματα, τονίζοντας ότι το ρόστερ του Δικεφάλου είναι μεγάλο και ποιοτικό.

Αναλυτικά όσα είπε στο Open:

«Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και περισσότερα γκολ σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε τρία γκολ και αυτό μετράει. Κάναμε αυτό

που πρέπει. Η Λαμία είναι μια δύσκολη ομάδα, γιατί παλεύει σε κάθε μέτρο του γηπέδου, αλλά με τα γκολ που πετύχαμε από νωρίς, το κάναμε πιο εύκολο», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο στυλ ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, επί εποχής Αμπέλ Φερέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σβιντέρσκι: Γκολτζής άλλης κλάσης ο Πολωνός!

«Έχουμε διαφορετικό στυλ. Κάθε εβδομάδα, αποκτάμε καλύτερη φυσική κατάσταση. Διαθέτουμε μεγάλο ρόστερ και τώρα, κάποιοι σημαντικοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Βιεϊρίνια, επιστρέφουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε αυτές τις επιστροφές. Έχουμε ένα πλήρες ρόστερ» ήταν τα λόγια του Μπίσεσβαρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#FinalScore #PAOKLAM 3-0 #SuperLeague #OwnTheTop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις 20 Οκτ, 2019 στις 9:57 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έπαιξε μόνο 10 λεπτά, αλλά ήταν αρκετά για να γίνει το πρόσωπο του αγώνα. Ο Αντελίνο @vieirinhaofficial , o #TheLeader του Δικεφάλου, μετά από έξι δύσκολους μήνες, είναι και πάλι εδώ! Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην Τούμπα μοναδικές. Η αποθέωση στο ζέσταμα, κατά την είσοδό του αλλά και μετά το φινάλε του αγώνα, η παράδοση του περιβραχιόνιου από τον #Crespo και οι οδηγίες από την… κόρη του πριν περάσει στον αγώνα! Απολαύστε το βίντεο!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις 20 Οκτ, 2019 στις 11:52 πμ PDT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: «Σεισμός» στην Τούμπα για Βιεϊρίνια! (vid)

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Μπίσεσβαρ: «Το στυλ του Αμπέλ Φερέιρα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα