Βουγιούκας: «Να μην παρασυρθούμε από τον ρυθμό της Χίμκι»

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Χίμκι για την Ευρωλίγκα, τοποθετήθηκε ο Ιάν Βουγιούκας, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ρωσία.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην ήττα και την κακή εμφάνιση με την

Μπασκόνια, τονίζοντας πως η ομάδα είχε αρκετά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, αλλά θα πάει συγκεντρωμένη για να κερδίσει στη Ρωσία.

«Προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα στη Μπασκόνια, όπου δείξαμε αρκετές αδυναμίες. Τις προηγούμενες μέρες ήμασταν με μισή ομάδα και πάμε για μία δύσκολη αποστολή. Όμως τις τελευταίες δύο μέρες δουλέψαμε καλά. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα που δεν έχει ξεκινήσει καλά, δεν έχει τον Σβεντ αλλά εξακολουθεί να έχει πολύ ταλέντο. Είναι επικίνδυνη, ειδικά εντός έδρας, παίζει πολύ δυναμικά, οπότε για μας είναι σημαντικό να μην παρασυρθούμε από τον ρυθμό τους και να πραγματοποιήσουμε το πλάνο του προπονητή», είπε χαρακτηριστικά για την αναμέτρηση, επισημαίνοντας πως η απουσία του Σβεντ δε σημαίνει πως η Χίμκι θα παίξει χωρίς κίνητρο, αλλά αντίθετα, αυτό θα την κάνει πιο επικίνδυνη.

Ο Βουγιούκας στάθηκε στο τί πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φύγει με την νίκη.

«Στη Μπασκόνια και την Εφές δώσαμε πολλά εύκολα τρανζίσιον. Όταν παίρνουμε σουτ από την γωνία θα πρέπει κάποιοι να πηγαίνουν στο επιθετικό ριμπάουντ και άλλοι στην άμυνα για να μην τρώμε αιφνιδιασμούς. Θα τρέξουμε όταν μπορούμε, αλλά θα δώσουμε τον δικό μας ρυθμό και τέμπο στο »πέντε – πέντε»», είπε, ενώ τέλος, αναφερόμενος στην διαφορετική εικόνα που έχει η ομάδα εντός έδρας, σε σχέση με τα ματς εκτός έδρας, σχολίασε: «Σίγουρα στο ΟΑΚΑ είναι διαφορετικά, εκτός δεν μπορώ να πω τι συμβαίνει, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε το παρελθόν και να ξεκινήσουμε μία νέα σελίδα, βγάζοντας το ψυχολογικό ντεσαβαντάζ από πάνω μας».

Θορθάνο: «Όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες»

The post Βουγιούκας: «Να μην παρασυρθούμε από τον ρυθμό της Χίμκι» appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα