Τιμητικό το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, αλλά ο Αλμέιδα μένει στην ΑΕΚ

Το αποτύπωμα που έχει αφήσει ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ είναι ήδη καταγεγραμμένο. Παρά την απώλεια των φετινών τίτλων, η ταλαιπωρημένη από άλλους τεχνικούς, ομάδα, δείχνει να έχει βρει τον εκλεκτό της. Δυο χρόνια δεν είναι λίγα για να το αντιληφθεί κάποιος. Ο Αλμέιδα, εκτός των άλλων, λατρεύεται από τον κόσμο της ΑΕΚ. Η σχέση τους είναι άκρως εντυπωσιακή.

Το ποιος είναι ο 51χρονος τεχνικός είναι γνωστό και

στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Η πολύπλευρη προσωπικότητα του αλλά και οι επιτυχίες του ως παίκτη, τον κάνουν ποδοσφαιράνθρωπο πρώτης γραμμής. Τα βήματα του στην προπονητική περιλαμβάνουν επίσης σημαντικά κατορθώματα. Οι επιτυχίες στο Μεξικό και το νταμπλ με την ΑΕΚ

Το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ καταγράφεται έντονα εδώ και 2-3 ημέρες στη Γαλλία. Η διαφορά είναι πλέον πως το ανέφερε και η L’ Equipe. Η μεγάλη γαλλική εφημερίδα δεν μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθεί με ένα θέμα αν δεν υπάρχει βάση.

Εδώ βέβαια το ζήτημα είναι άλλο. Ο Αλμέιδα δε φεύγει από την ΑΕΚ. Δεν είναι η ρήτρα των 10 εκατομμυρίων που υπάρχει στο, έως και το 2028, συμβόλαιό του. Αυτή μπήκε περισσότερο για να φοβίσει τους απέξω. Είναι η σχέση των δύο πλευρών, που δεν μπαίνει σε ζυγαριά. Έτσι λειτουργεί ο Αλμέιδα.

Ο Αργεντίνος τεχνικός τα έχει βάλει ήδη κάτω προκειμένου να χτίσει το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Αυτό τον ενδιαφέρει. Προφανώς και Σειρήνες θα υπάρξουν κι άλλες. Όχι μόνο η Μαρσέιγ. Το Sportime έχει αναφέρει πως ακόμα ένα μεγάλο κλαμπ, από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, όταν αποφασίσει να αλλάξει προπονητική σελίδα, τον έχει ψηλά στη λίστα του. Έως τότε, το μόνο που ενδιαφέρει τον Αλμέιδα είναι η προετοιμασία της Ένωσης στην Ολλανδία.

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα