Μπακογιάννης: «Σύντομα θα προχωρήσουμε με το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Ο Κώστας Μπακογιάννης, εξέφρασε την πίστη του ότι μόλις ξεπεραστεί η πανδημία του κορονοϊού, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκου.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN Greece, σημείωσε πως η πανδημία του κορονοϊού κράτησε πίσω τις εξελίξεις σχετικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, ωστόσο σύντομα θα προχωρήσουν

οι διαδικασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Εργασία για γήπεδο… 37.000 θέσεων στη Λεωφόρο!

«Είναι ένα μεγάλο έργο και ανήκει στα έργα-κλειδιά για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της πόλης. Και μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με απόλυτη συνεργασία και συνεννόηση. Συστατικά που είναι ήδη δεδομένα. Θέλει σοβαρές αποφάσεις και καλά σχεδιασμένες κινήσεις που θα διασφαλίζουν το έργο αυτό σε όλα τα επίπεδα. Εδώ δεν μιλάμε για μία παρέμβαση εικόνας, αλλά ουσίας. Έχουμε καταφέρει να είμαστε όλοι σε μία διαρκή επικοινωνία για να μπορέσουμε να ορίσουμε τα επόμενα βήματά μας. Η αλήθεια είναι ότι η υγειονομική κρίση πήγε πίσω τις εξελίξεις αλλά θεωρώ ότι σύντομα θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε», τόνισε σχετικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

The post Μπακογιάννης: «Σύντομα θα προχωρήσουμε με το γήπεδο του Παναθηναϊκού» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα