Ατρόμητος: Αρνητικά βγήκαν και τα νέα τεστ

Σε αυτή τη νέα εποχή που ζούμε, ο έλεγχος και γενικότερα η πρόληψη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. 

Ο Ατρόμητος προέχει για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων. Λίγες μέρες πριν έκανε το τεστ του κορονοϊού, όταν επέστρεψε στις προπονήσεις. Την Τρίτη (12/5) άπαντες πέρασαν ξανά από τεστ και μία μέρα αργότερα βγήκαν τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος: «Την

Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας σε γκρουπ 4-5 ποδοσφαιριστών.

Σήμερα το πρωί οι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα των δεύτερων τεστ κορονοϊού που έγιναν χθες σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, στελέχη και εργαζόμενους. Όλα τα τεστ είναι αρνητικά και από αύριο οι προπονήσεις στο Μαζαράκη θα διαφοροποιηθούν.

Συγκεκριμένα τα γκρουπ των ποδοσφαιριστών θα συρρικνωθούν σε 3 με το καθένα να έχει 8 ποδοσφαιριστές. Θα πραγματοποιούνται δυο προπονήσεις το πρωί και ακόμα μια το απόγευμα.

Όπως έχει γίνει ξανά γνωστό οι προπονήσεις και η εργασία όλων στο προπονητικό κέντρο θα συνεχίσει να τελείται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας με όλες τις προβλεπόμενες υποδείξεις από Κυβέρνηση και Super League».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν την Τρίτη οι παίκτες της ομάδας μας για προπόνηση και μοριακό έλεγχο για κορωνοϊό. Τόσο η προπόνηση όσο και τα τεστ έγιναν σε γκρουπ 4-5 παικτών με κλιμάκιο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών να αναλαμβάνει τους ελέγχους υπό τον συντονισμό του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Νίκου Πισκοπάκη και του γιατρού της ομάδας, Ανδρέα Πισκοπάκη. Στο μοριακό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε μια βδομάδα, συμμετείχαν όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της ομάδας και πάλι σε γκρουπ. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων η ομάδα θα συνεχίσει να προπονείται σε γκρουπ 4-5 παικτών και αν υπάρξει επιβεβαίωση ότι όλοι παραμένουν αρνητικοί στον κορωνοϊό θα γίνει αλλαγή στα γκρουπ των παικτών όπου θα αυξηθούν σε 8 ανα γκρουπ σύμφωνα με τις υποδείξεις της Super League.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AtromitosFC (@atromitosathinonfc) στις 12 Μάι, 2020 στις 8:55 πμ PDT

Το άρθρο Ατρόμητος: Αρνητικά βγήκαν και τα νέα τεστ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα