Παναθηναϊκός: «Ο Βαγιαννίδης έχει όσα χρειάζεται ο Κόντε»

Τις τελευταίες μέρες έχει την… τιμητική του στην Ιταλία ο Γιώργος Βαγιαννίδης λόγω της Ίντερ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να έρθει ακόμη σε συμφωνία με τον 18χρονο δεξιό μπακ για νέο συμβόλαιο. Στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος και οι μνηστήρες αυξάνονται.

Για τον Βαγιαννίδη έχουν αρχίσει σταθερά να γράφονται άρθρα στη γειτονική χώρα αυτές τις μέρες. Ένα εξ αυτών είναι του tuttomercatoweb.com και υποστηρίζει πως έχει όλο το πακέτο για να κάνει στον Αντόνιο Κόντε.

Συγκεκριμένα

αναφέρει: «Η Ίντερ βρίσκεται στο μονοπάτι του Γιώργου Βαγιαννίδη, που γεννήθηκε το 2001. Οι σκάουτς της Ίντερ έχουν εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα από αυτόν τον πλάγιο αμυντικό, ο οποίος σήμερα παίζει στη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ένας πλάγιος με μεγάλο ενδιαφέρον για τους νερατζούρι, που θα μπορούσε να αποκτηθεί με χαμηλό κόστος, είναι καλός στο ένα προς έναν, διαθέτει ντρίμπλα, ειδικά όταν πρόκειται για προωθηθεί για να βοηθήσει τον συμπαίκτη που βρίσκεται στην περιοχή.

Ένας παίκτης που σίγουρα θα πρέπει να προσαρμοστεί στους πολύ υψηλότερους ρυθμούς του επαγγελματικού και του ιταλικού ποδοσφαίρου, αλλά που έχει όλα όσα χρειάζεται για να καταπλήξει τον Κοντέ».

Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει μία τελική επαφή εντός των επόμενων ημερών με τον παίκτη για να τον πείσει να ανανεώσει. Ωστόσο, όσο εκείνη καθυστερεί, αυξάνονται και οι πιθανότητες να χαθεί.

Το άρθρο Παναθηναϊκός: «Ο Βαγιαννίδης έχει όσα χρειάζεται ο Κόντε» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα