Ο Ουάρντα φεύγοντας βρήκε στον κάμπο την αγάπη που έψαχνε

18:11 13/5/2020 - Πηγή: Contra

Εκτός ΑΕΛ έθεσε τους Αμρ Ουάρντα και Γιάννη Μασούρα ο Αλέξης Κούγιας, εξηγώντας μάλιστα τους λόγους σε γραπτή του δήλωση. Ο ιδιοκτήτης της Θεσσαλικής ομάδας χαρακτήρισε αγνώμων τον Έλληνα δεξιό μπακ, υποστηρίζοντας πως θεωρεί την ΑΕΛ μικρή ομάδα και δεν επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται σε αυτή. Αντίθετα, η αποκάλυψη του χωρισμού με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό εμπεριέχει μπόλικη... ζεστασιά.

Μπορεί ο Αλέξης Κούγιας να υποστήριξε πως ο Ουάρντα

εμφανίστηκε σε μόλις 2 από τα 9 προπονητικά προγράμματα της ομάδας μετά την άρση των μέτρων, όμως δεν παρέλειψε να τον χαρακτηρίσει 'μεγάλο παίκτη', τονίζοντας παράλληλα πως τον περιμένει πίσω ως ελεύθερο και όχι ως δανεικό (από τον ΠΑΟΚ), όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Μάλιστα η σχέση των δύο πλευρών μοιάζει να παραμένει σε εξαιρετικό επίπεδο, τουλάχιστον αν κρίνει κανείς από το γεγονός πως ο Αιγύπτιος αφιερώνει λόγια αγάπης και σεβασμού στον Αλέξη Κούγια, τον οποίο αποκαλεί 'habibi'. Ελληνιστί 'αγάπη μου'!

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ για να εξαφανίσει κάθε παραφιλολογία, όπως και κακεντρεχή συμπεράσματα, για τα ποια είναι τα συναισθήματα προς την ΑΕΛ και τον κ. Αλέξη Κούγια, δημοσιοποιεί τα δύο μηνύματα, τα οποία απέστειλε ο πολύ μεγάλος παίκτης Ουάρντα προς τον κ. Κούγια, αφού προηγουμένως αναγνώρισε ότι η επί ημέρες απουσία του από τις προπονήσεις χωρίς καμία δικαιολογία και χωρίς καμία άδεια ήταν λάθος. Τον πολύ μεγάλο παίκτη Ουάρντα η ΑΕΛ θα τον περιμένει πάντα, ελεύθερο και όχι δανεικό, στην οικογένεια της. Του ευχόμαστε να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρα του", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

"Χαμπίμπι, σε αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ, πάντα σέβομαι εσένα, την ΑΕΛ και την Λάρισα", αναφέρει το ένα μήνυμα που έστειλε προσωπικά ο Αμρ Ουάρντα στον Αλέξη Κούγια, ενώ σε ένα δεύτερο τονίζει "σ' ευχαριστώ Χαμπίμπι".

Δύο προσωπικότητες ιδιαίτερες και πάντα σε κατάσταση... μάχης αυτές του Αιγύπτιου και του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, που όπως φαίνεται 'κούμπωσαν' και ενδεχομένως να συναντηθούν ξανά στο μέλλον υπό διαφορετικές συνθήκες. Τέτοιες που να ευνοούν αυτή τη φορά την συνύπαρξη ενός τέτοιου 'εκρηκτικού' μείγματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα