Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Αλλαγή πλάνων για Γιοβάνοβιτς

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τη σέντρα στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός και οι ενδεκάδες των δύο έγιναν γνωστές.

Δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής αντιμετωπίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Aϊτόρ και Τσέριν έμειναν εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και τη γάμπα αντίστοιχα. Ενδεχομένως οι απουσίες τους αλλάζουν και το πλάνο του Σέρβου τεχνικού. Πολύ πιθανό να τους ξεκινούσε.

Στο αρχικό σχήμα επιστρέφουν Μπρινιόλι και Κώτσιρας, ενώ φανέλα βασικού παίρνει και ο Ρούμπεν. Δεδομένης της απουσίας του Αϊτόρ άνοιξε η πόρτα της ενδεκάδας

και για τον Μαντσίνι.

Είναι τόσα τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός που το καταλαβαίνει κανείς και από τον πάγκο του. Σε αυτόν βλέπει τους Κλεϊνχέισλερ και Τσοκάι. Δύο ξεχασμένους ποδοσφαιριστές από τον Γιοβάνοβιτς και φευγάτους. Πρόθεση τόσο του κλαμπ όσο και αυτών είναι να αποχωρήσουν τον Ιανουάριο.

Από την πλευρά του ο Σάσα Ίλιτς, δεν κάνει κάποια έκπληξη. Πάει με την πεπατημένη και θέλει να μείνει αήττητος γαι έναν ακόμη αγώνα ως κόουτς του Ατρομήτου.

Οι ενδεκάδες στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Έντερ, Κούντε, Καμαρά, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Οι πάγκοι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζάνι, Αθανασίου, Φριντγιόνσον, Έρλινγκμαρκ, Ιμερέκοφ, Ντιρκς, Γιουμπιτάνα, Κιβρακίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Τσοκάι, Γερεμέγεφ, Αράο.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα