Live ενημέρωση: Έχασε και στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Live ενημέρωση στα παιχνίδια Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (17:30, Novasports Prime HD) και Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (20:30,  Novasports Prime HD)

Live ενημέρωση:

90’+7 Λήξη αναμέτρησης, μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο με 3-2 επί του Παναθηναϊκού.

90’+3 Γκολ

για τον Παναθηναϊκό! Νέο πέναλτι για τους «πράσινους», αυτή τη φορά το κερδίζει ο Μπερνάρ, και εκτελώντας το ο Ιωαννίδης σκοράρει.

89′ Δοκάρι για τον Παναθηναϊκό! Τρομερή ατομική ενέργεια από τον Μαντσίνι, ο οποίος με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

77′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Βαγιαννίδης  δεν σκόραρε από το μισό μέτρο.

64′ Γκολ για τον Ατρόμητο! Ο Έντερ βγάζει κάθετη στον χώρο, ο Ρομπάιγ σκάβει την μπάλα και περνώντας τη πάνω από τον Μπρινιόλι κάνει το 3-1. Τραγική η αμυντική αντίδραση, λάθος εκτίμηση της φάσης και του Ιταλού τερματοφύλακα.

57′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Μαντσίνι κάνει το γύρισμα και από τη μικρή περιοχή με κεφαλιά ο Παλάσιος αστοχεί.

48′ Γκολ για τον Ατρόμητο! Από στατική φάση και διάφορες κόντρες η μπάλα φτάνει στον Ασεβέδο, εκείνος κάνει τη σέντρα και ο Βέργος στον αέρα νικάει κατά κράτος τον Γεντβάι για το 2-1.

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

45’+2 Γκολ για τον Ατρόμητο! Από εκτέλεση φάουλ του Κούντε ο Μπρινιόλι χάνει εντελώς τη φάση, αφήνει την εστία του και ο Έντερ σκοράρει ανενόχλητος για το 1-1.

38′ Γκολ για τον Παναθηναϊκό! Ο Κεσρίντα γκρεμίζει τον Παλάσιος, ο ρέφερι δείχνει βούλα και εκτελώντας το πέναλτι ο Ιωαννίδης, σκοράρει.

34′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Παλάσιος κάνει το πλασέ, αποκρούει ο Τσιντώτας και στη συνέχεια σε σουτ του Βιλένα διώχνει ο Κούντε με το κεφάλι.

31′ Ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Σέντρα του Κουντέ, κεφαλιά του Βαλένσια και ο Λοντίγκιν πραγματοποιεί σημαντική επέμβαση.

1′ Σέντρα στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Έντερ, Κούντε, Καμαρά, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Οι πάγκοι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζάνι, Αθανασίου, Φριντγιόνσον, Έρλινγκμαρκ, Ιμερέκοφ, Ντιρκς, Γιουμπιτάνα, Κιβρακίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Τσοκάι, Γερεμέγεφ, Αράο.

ΛΗΞΗ στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ. Μεγάλη νίκη πανηγυρίζουν οι «ασπρόμαυροι» με 1-4.

90′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ και 1-4! Εκπληκτική ασίστ του Τζίμα από τα δεξιά στον Ντεσπόντοφ, με τον Βούλγαρο να σκοράρει ξανά από κοντά

69′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ και 1-3! Λάθος γύρισμα του Άλβαρες, ο Σαμάτα έγινε αποδέκτης της μπάλας, ο Παπαδόπουλος της «τσίμπησε» αρκετά έξω από την περιοχή, με τον Μουργκ να το εκμεταλλεύεται και να φτάνει μπροστά στο τέρμα κάνοντας το 1-3

63′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα Τρίπολης! Λάθος από τον Κοτάρσκι που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, ο Ζουγκάνοβιτς το εκμεταλλεύτηκε και μείωσε στο σκορ

59′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Εκπληκτική ασίστ από τον Σαμάτα, με τον Ντεσπόντοφ να στέλνει στα δίχτυα τη μπάλα για το 0-2

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!

Ημίχρονο στην Τρίπολη! 

34’ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Κωνσταντέλιας σούταρε αρχικά, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Μουργκ που πέρασε και τον Παπαδόπουλο και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0

21’ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! «Καρφωτή» κεφαλιά του Κουλιεράκη, μεγάλη απόκρουση του Παπαδόπουλου

6’ Δοκάρι για τον Αστέρα! Σουτ ο Καλτσάς, δύσκολα ο Κοτάρσκι, στην επαναφορά σουτ ο Αλάγκμπε, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα

5’ Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης! Ο Μουνάφο έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Κοτάρσκι έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Μπαρτόλο, Καλτσάς, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο

Στον πάγκο: Γραμματικάκης, Γκαρσία, Πίτσου, Χουχούμης, Ντιάρα, Γκος, Σίτο, Βαλιέντε, Μάντζης

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Σαμάτα.

Στον πάγκο: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Τροστ-Εκόνγκ, Ράφα Σοάαρες, Τσιγγάρας, Μέιτε, Μάρκος Αντόνιο, Μπράντον Τόμας, Τζίμας.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα