Άρσεναλ: Δεν δέχονται την περικοπή μισθών οι παίκτες

Ένα από τα μεγάλα ποδοσφαιρικά θέματα των ημερών είναι το τι θα συμβεί με τις απολαβές των παικτών. Η Άρσεναλ ως κλαμπ πρότεινε στους παίκτες μείωση ύψους 12,5% και αυτή απορρίφθηκε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Guardian» διοίκηση ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές πως σε περίπτωση που δεν καταφέρουν τελικά να προκριθούν στο Champions League, θα έπρεπε να γίνει περικοπή της τάξης του 12,5%. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές αντιδρούν.

Την Τετάρτη (15/4) η Άρσεναλ

με επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσε ότι «τις τελευταίες 10 μέρες βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τους παίκτες για το ενδεχόμενο οικονομικών αλλαγών και το τι σχεδιάζουμε. Οι συζητήσεις είναι παραγωγικές και συνεχίζονται για το πώς οι παίκτες ενδέχεται να στηρίξουν το κλαμπ με τον σωστό τρόπο».

Ένας ατζέντης που εκπροσωπεί μερικούς σημαντικούς παίκτες της Άρσεναλ τόνισε ότι η λύση θα πρέπει να είναι η αναστολή πληρωμών και να μην έχει καμία σχέση με το εάν θα επιτευχθεί ο στόχος της εξόδου στο Champions League. Επιπλέον, η συγκεκριμένη άποψη ενισχύεται με το ότι το αίτημα αναβολής των πληρωμών θα πρέπει να έχει και συγκεκριμένη ημερομηνία που θα δοθούν τα υπόλοιπα χρήματα. Διαφορετικά η Premier League δεν θα πρέπει το κάνει αποδεκτό.

Είναι ξεκάθαρο πως η απόσταση που θα πρέπει να διανύσουν οι δύο πλευρές δεν είναι μικρή. Την ίδια στιγμή σε άλλες ομάδες της Αγγλίας τα πράγματα είναι σαφώς πιο απλά. Στην Μπράιτον, για παράδειγμα, ο αρχηγός της Γκλεν Μάρεϊ είπε πως οι συγκεκριμένες συζητήσεις «έφεραν το κλαμπ πιο κοντά από κάθε άλλη φορά».

The post Άρσεναλ: Δεν δέχονται την περικοπή μισθών οι παίκτες appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα