Σάλκε: Στα πρόθυρα της χρεωκοπίας!

Ο κορονοϊός θα πλήξει σε σημαντικό βαθμό την οικονομία και το ποδόσφαιρο δεν θα γλιτώσει. Η Σάλκε φαίνεται να είναι μία από τις πρώτες ομάδες μεγάλου πρωταθλήματος που θα έχει σοβαρό πρόβλημα.

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η ομάδα της Βεστφαλίας είναι στα πρόθυρα της χρεωκοπίας. Τα έσοδά της έχουν εκμηδενιστεί. Ο κυριότερος λόγος φυσικά είναι η κακή διαχείριση των προηγούμενων χρόνων. Αυτό σε συνδυασμό με την τωρινή κατάσταση που

βιώνουμε έχουν οδηγήσει τη Σάλκε στο χείλος του γκρεμού.

Οι «βασιλικοί μπλε» δεν έχουν μεγαλομέτοχο ώστε να καλυφθεί έτσι η ζημιά. Λειτουργούν με το σύστημα των μελών. Τα έσοδα συνεπώς προέρχονται κυρίως από τα εισιτήρια και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Αμφότερα αυτή τη στιγμή έχουν παγώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σάλκε το 2019 είχε έλλειμμα 200.000.000 ευρώ. Η διοίκησή της δεν έχει το απαιτούμενο ρευστό τώρα και η καταβολή των 15.892.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα μέσα στον μήνα είναι στον αέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Euer erstes Gefühl bei diesem Bild – schreibt’s in die Kommentare! . . Your first emotion when you see this photo – comment below! . . #S04 #Schalke #Knappen #Königsblau #Emotion #wirbleibenzuhause #homesweethome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Schalke 04 (@s04) στις 14 Απρ, 2020 στις 3:56 πμ PDT

The post Σάλκε: Στα πρόθυρα της χρεωκοπίας! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα