Σολδάνο: «Σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα ή στην Μπόκα»

Ο Φράνκο Σολδάνο άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την επιθυμία του να πάει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, διαφορετικά ήθελε την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Αργεντινός άσος παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής και μίλησε για όλα.

Διαβάστε επίσης – Ολυμπιακός: Η Άρσεναλ και η Μίλαν για Καμαρά

«Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό ήθελε να πάω σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Διαφορετικά ήθελα να πάω στην Μπόκα Τζούνιορς. Μου έκαναν πρόταση διάφορες ομάδες από την Αραβία. Αλλά για μένα προτεραιότητα είναι ο αθλητισμός παρά τα χρήματα», είπε μεταξύ άλλων σχετικά με τους Πειραιώτες.

Ο Σολδάνο μίλησε στο ραδιόφωνο «Late 93,1» και την εκπομπή «Jogo Bonito».

Αναφέρθηκε και στη συνεργασία του, στην Μπόκα, με τον Κάρλο Τέβες: «Ο Τέβες είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Μου προκαλεί γέλιο όσοι λένε πως έβαζε γκολ και για μένα. Η δουλειά μου ήταν να τον βοηθώ, να του ανοίγω χώρο για να μπορεί να επιτεθεί».

Ο Φράνκο Σολδάνο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Αργεντινή. Με επική ανατροπή, αφού δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, η Μπόκα ήταν πίσω 4 βαθμούς από την Ρίβερ Πλέιτ.

«Ακόμα περιμένουμε να πάρουμε το μετάλλιο. Ούτε καν το τρόπαιο. Εγιναν όλα γρήγορα και με τρόπο που δεν ήταν επαγγελματικός», είπε ο Σολδάνο.

Παράλληλα τόνισε πως για τον ίδιο κορυφαίος επιθετικός είναι ο Λεβαντόφσκι, ενώ του αρέσει πολύ και ο Σουάρες.

Ο Αργεντινός άσος είναι δανεικός στην Μπόκα, από τον Ολυμπιακό, έως τον Δεκέμβριο. Υπάρχει οψιόν αγοράς που είναι στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Στην παρούσα φάση η Μπόκα δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις της. Δεν αποκλείεται να συζητήσει για την αγορά του, αλλά με τίμημα μικρότερο της οψιόν.

The post Σολδάνο: «Σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα ή στην Μπόκα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα