Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Η Άρσεναλ φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι (18:30) στο μεγάλο ντέρμπι της 8 ης αγωνιστικής της Premier League.

Μάχη με άρωμα πρωταθλήματος στο «Emirates», με τις δύο ομάδες που κονταροχτυπήθηκαν στην περσινή κούρσα για τον τίτλο να τίθενται αντιμέτωπες στο Λονδίνο.

Η Άρσεναλ μετά την ήττα από τη Λανς (2-1) για το Champions League,

που ήταν η πρώτη στην τρέχουσα σεζόν για την ομάδα του Αρτέτα σε όλες τις διοργανώσεις, αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια και κάτοχο του Treble, η οποία συνέχισε νικηφόρα στη δική της ευρωπαϊκή μάχη απέναντι στη Λειψία (1-3).

Ήδη οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι, που έχουν απόσταση ενός βαθμού (18 η Σίτι, 17 η Άρσεναλ) έχουν αναμετρηθεί μία φορά φέτος, στον τελικό του Community Shield, με τους «κανονιέρηδες» να επικρατούν στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς η κανονική διάρκεια έληξε 1-1.

Όσο για την Premier League, σε 7 αγωνιστικές έχει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες και προέρχεται από το θριαμβευτικό 0-4 στην έδρα της Μπόρνμουθ.

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 1:2.95 X:3.40 2:2.45

Από την πλευρά της η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη την πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα, με το 2-1 από τη Γουλβς, μετά το απόλυτο 6/6 της εκκίνησης. Στον τελικό του Wembley με τον οποίο άρχισε η ποδοσφαιρική σεζόν στο Νησί έφυγε για πρώτη φορά με σκυμμένο κεφάλι από ντέρμπι με τους Λονδρέζους έπειτα από 8 σερί νίκες την τελευταία τριετία σε όλες τις διοργανώσεις!

Η τελευταία επιτυχία της Άρσεναλ ήταν το 2-0 στα ημιτελικά του FA Cup το 2020. Σε επίπεδο πρωταθλήματος η Σίτι έχει απίστευτο σερί 12 νικών, με το πιο πρόσφατο «τρίποντο» της ομάδας του Λονδίνου να είναι το 2-1 τον Δεκέμβριο του 2015!

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Premier League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα